Personlig coach med 2,00

Som VIP-medlem får du en personlig coach som skrivit 2,00 på högskoleprovet. Du får hjälp med alltifrån skräddarsytt studieupplägg till vägledning utifrån dina mål och förutsättningar.

Bli VIP-medlem nu

Sveriges största utbildning

Studera med 14150 specialkonstruerade uppgifter och 6264 förklaringar till gamla högskoleprov. Mycket bättre än att bara plugga med gamla högskoleprov.

Testa våra exempel

Toppresultat på utvärderingarna

Vi har hjälpt tiotusentals nöjda studenter sedan 2004. Över 4 av 5 poäng på alla utvärderingspunkter och uppemot 100 % skulle rekommendera VIP-utbildningen till en vän.

Läs våra referenser

En investering i din framtid

Att skriva provet utan VIP-medlemskap är som att försöka skaffa körkort utan att ha övningskört eller lärt sig teorin. Plugga på bästa sätt som VIP och nå drömutbildningen!

Bli VIP-medlem nu

Du behöver VIP-medlemskap för denna del av hemsidan

Du är inte VIP-medlem. Lämna en intresseanmälan och få information helt gratis!

Allt du behover infor hogskoleprovet

Onlineutbildningen med allt du behöver

VIP-utbildningen hjälper dig nå toppresultat på högskoleprovet och komma in på din drömutbildning. Du får den bredaste och djupaste utbildningen inför högskoleprovet. Utbildningen är specialkonstruerad med pedagogiska förklaringar så att du lär dig snabbt och effektivt! Du får dessutom Sveriges största databas med förklaringar till gamla högskoleprov, unika övningsprogram, pedagogiska metoder och uppgifter som du inte hittar någon annanstans. Din coach och supporten finns tillgängliga för dina frågor och funderingar om du t.ex. kör fast.

Bli VIP-medlem och få åtkomst direkt

96069 studenter sedan starten 2004!

Som VIP-medlem får du 7611 handplockade ord-uppgifter med synonymer och exempelmeningar, 5762 specialkonstruerade och pedagogiskt förklarade uppgifter på de övriga delarna samt steg för steg-lösningar till 6264 gamla högskoleprovuppgifter.

Som gratismedlem får du 140 exempeluppgifter från VIP-utbildningen, 160 förklaringar till gamla högskoleprov och Sveriges största högskoleprovforum med 13525 forumtrådar, 153320 foruminlägg och 56033355 läsningar.

Unik träffsäker utbildning som överträffar

Du får en komplett matematisk repetition, kvantitativ kurs, utförliga strategier med smarta lösningstekniker på alla åtta delproven, snabbläsningskurs, lära dig undvika fällorna, genomgångar om alltifrån felanalys till studieteknik, tips och trix, individuell coachning och mycket mer! VIP-utbildningen är mycket träffsäker och har t.ex. förutspått uppemot 100% av orden på högskoleprovet under flera år!

Få tillgång till allt material som VIP-medlem
Traffsaker utbildning med allt som behovs
Topp referenser

Över 4 av 5 poäng på alla utvärderingar

VIP-utbildningen har varje termin, sedan starten 2004, fått mycket fina utvärderingar av studenterna. Vi har oöverträffade referenser från studenter som nått sina mål, pluggat det de velat och som nu njuter av sitt drömjobb och sin drömkarriär tack vare VIP-utbildningen. Du kan också nå dina mål som VIP-medlem!

Nå din drömutbildning som VIP du också

Ta ett kliv mot ditt högskoleprovmål och drömutbildning