Behöver tips

Alla övriga diskussioner
Skriv svar
Anton171
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 28
Blev medlem: mån 20 aug, 2012 9:57

Behöver tips

Inlägg av Anton171 »

Jag pluggar redan en utbildning på universitet och under denna utbildning har jag praktik och går från 08.00-16.00. Jag har utöver det uppgifter från skolan som ska göras. Praktiken är väldigt viktig då jag skolas in i jobbet eftersom jag ska jobba där i sommar. Samtidigt som detta tränar jag väldigt mycket och försöker plugga mycket till HP. Tid är inget jag klagar på då det alltid finns tid. Men jag har på senare tid kommit hem runt 20.00-21.00 och det finns inte mycket övers till fritid då det endast blir matlagning och diskning när jag kommer hem.

Men på senare tid har jag verkligen känt mig trött i huvudet och det känns som att det blir allt annat än effektivt plugg. Samtidigt som jag vill ta en veckas paus från det här så vill jag plugga hårt då det snart är dags för provet. Behöver tips från er, tror ni att det är bäst att ta en paus istället för att försöka fortsätta nöta?
Användarens profilbild
Superwoman1
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 672
Blev medlem: ons 13 maj, 2015 16:59

Re: Behöver tips

Inlägg av Superwoman1 »

Jag förstår vad du menar med paus. Eftersom det är individuellt kan jag inte ge dig ett skräddarsytt tips, men jag brukar göra såhär:

Ofta när JAG behöver en paus och tar den, ger det mig bara väldigt mycket ångest över att jag inte pluggar, och det enda som lindrar pluggångest är att plugga-för mig, på senare tid har jag dock förstått att en paus är väldigt viktigt då och då, för att man ska kunna prestera bättre framöver.

Så om jag var i dina kläder skulle jag ta en paus i säg 3 dagar för att hämta andan och klarna upp allt i huvudet, kanske fila lite på min planering och sen komma tillbaka.

Om du känner för en paus nu, skulle jag ta den, det är bättre att du hämtar andan nu istället för att gå in i väggen närmare innan provet.

Jag funderar på om jag personligen ska planera in en ledig varannan söndag (någon skrev det i sin pluggdagbok) för att förebygga att gå in i väggen.
Champions keep going When they don't have anything left in their tank.
Skriv svar