Boende

Starta en egen eller läs och kommentera någon annans
rebeccaalvarsson
Newbie-postare
Newbie-postare
Inlägg: 6
Blev medlem: tis 14 okt, 2014 18:04

Boende

Inlägg av rebeccaalvarsson »

Hejsan, Bor i Mariestad just nu men har my mind all set på Göteborg till hösten. Har stått med på Boplats i över 3 år men det gör tydligen ingen skillnad.. Så jag undrar om det är någon som har någon bra idé om var man kan hitta sig en lägenhet? Ej studentlägenhet. :?
Användarens profilbild
koffas
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 273
Blev medlem: sön 22 jul, 2012 18:05

Re: Boende

Inlägg av koffas »

Har inget svar på din fråga, men du har skapat tråden i fel kategori. Det finns en kategori för boende längre ner.
rebeccaalvarsson
Newbie-postare
Newbie-postare
Inlägg: 6
Blev medlem: tis 14 okt, 2014 18:04

Re: Boende

Inlägg av rebeccaalvarsson »

Tack för ett otroligt givande svar. Kör på det då. Vet knappt hur jag ska kunna tacka dig. Vart hittade du all denna info? OMG. typ.
Monken
Stammis
Stammis
Inlägg: 197
Blev medlem: ons 01 okt, 2014 18:38

Re: Boende

Inlägg av Monken »

rebeccaalvarsson skrev:Tack för ett otroligt givande svar. Kör på det då. Vet knappt hur jag ska kunna tacka dig. Vart hittade du all denna info? OMG. typ.
Som man frågar får man svar hörredu. Det är inte koffas ansvar att hitta ett boende åt dig. Det han/hon påpekade var att du har lagt tråden helt fel så du kommer inte få samma respons jämfört med om du hade lagt den i kategorin "Boende" istället för "pluggdagböcker", vilket om du frågar mig är ett bra tips.

Med din ton gör du det bara svårare för dig att hitta någon som kan hjälpa dig.

Och om du ska plugga så förstår jag inte varför du inte vill ha en studentlägenhet? Lycka till att hitta en vanlig lägenhet i Göteborg... Det är cirka 1000 sökande per lägenhet.

Mitt enda tips till dig är att kolla upp olika hyresvärdar i nybyggda områden och skicka iväg ett mail som säger att du är intresserad. Och/eller skippa din attityd och försök hitta någon som kan tänkas ha dig som inneboende.
Skriv svar