Krilar mot psykologprogrammet

Starta en egen eller läs och kommentera någon annans
krilar
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 3
Blev medlem: sön 16 jun, 2013 14:46

Krilar mot psykologprogrammet

Inlägg av krilar »

Istället för att nämna vem jag är i detalj så räcker det med vad jag tänker göra när jag inte jobbar.

1. Hp-guiden för att få ett grepp om provfrågornas utformning.

2. Läsa, läsa, läsa

3. Mina intressen: Musik och weiqi därför att båda är bra för huvudet helt enkelt.

4. Motionera därför att det är bra för huvudet helt enkelt.

Jag har två högskoleprov under bältet och mitt bästa resultat är 1.10. Ribban ligger alltså inte skyhögt och jag är övertygad om att jag kan höja mig en bit.
Jag har satt upp ett realistiskt mål på 1.5 för att se om hpguiden kan hjälpa mig att utveckla det rätta tänket. Jag är medveten om att 1.5 inte tar mig dit jag vill (psykologprogrammet) men jag ser det som ett delmål.


Detta är i utgångspunkt en dagbok för att se min egen progress
men om jag mot förmodan skriver något vettigt som någon vill diskutera eller om någon vill dela med sig av finfina tips så FEEL FREE!
krilar
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 3
Blev medlem: sön 16 jun, 2013 14:46

Re: Krilar mot psykologprogrammet

Inlägg av krilar »

Dagens förkovran har gått till att läsa två artiklar, samt diverseläsning i syfte att träna speed reading. Utöver det försöker jag att få in rutin vad gäller enklare matteuppgifter då detta är min klart svargaste sida. Är trots det nöjd med dagens NOG- och KVA-skörd trots att det inte blev så många uppgifter.

NOG: 3/3
KVA: Aritmetik 5/6, Algebra 4/6

Dagens LÄS gick sämre 3/4

Detsamma gäller de nya orden 9/20, ganska tragiskt. Men jag tröstar mig mig med att jag plöjde genom min egna ordlista och fick 46/50. Merparten är morfem och jag känner verkligen att de gör nytta.

Spelat två weiqimatcher, gött för vinnarskallen och bra för kognitionen. Har dessutom gått en promenad. Dagens första pass avklarat!

Nu har jag utökat min ordlista och satte 76/77 möjliga. Känns skönt att det jag pluggar faktiskt sitter. Testar mina morfemkunskaper mot NE då och då. Nu vet man bl.a.vad en 'Polymorf' är ????
krilar
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 3
Blev medlem: sön 16 jun, 2013 14:46

18/1 Krilar mot psykologprogrammet

Inlägg av krilar »

Igår blev det en ledare i DN samt en artikel på engelska. Utöver det var jag till biblioteket och lånade två böcker som jag började med.

Det blev även en del NOG, KVA och XYZ. Tusan vad dålig jag är på matematik, snittar runt 50%. Men nu är det tydligt vad jag behöver lägga mesta krutet på. ORD flyter på helt okej och igår började jag använda mig av mattespelet, ett hett tips för er som vill träna på att bli snabbare på uträkningar.
Skriv svar