MIN VÄG MOT 1.8-2.0 WOPWÅP

Starta en egen eller läs och kommentera någon annans
ChaOlj
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 2
Blev medlem: lör 25 jun, 2016 8:47

MIN VÄG MOT 1.8-2.0 WOPWÅP

Inlägg av ChaOlj »

Varför: Mina framtidsmål växlar ständigt mellan Läkare (Dermatolog), Egenföretagare och Affärsjurist. Oavsett så är passion och lönsamhet viktigt för mig. Jag vet inte vad detta kaos ska kulminera i och därför tänker jag att jag säkrar mig själv på varje bana. Företaget driver jag vid sidan om, det är svinkul så drömmen är att förena passion med lönsamhet där. Som plan B vill jag plugga upp HP så att jag kan komma in på juristlinjen eller läkarlinjen - en utbildning i ryggen ifall företagets vinst inte täcker en redig månadslön. Mina betyg ser ut som ungefär följande: A A A A A A F A A A F A F BBBB. Dessa F tänker ni - varför stör de symmetrin - de gör dig till en eventuell hobo :? ? !! Jo jag visste mycket väl att komvux + omprövning = life 8-) .. Även om den jävla byråkratin har varit ett helvete, tog mig hundra år att förstå exakt hur och var man anmäler sig till en prövning. Användarvänligheten på komvux är NOLL. Trasselmajor minst sagt. :roll: Hur som helst, håller på att plugga upp betygen vid sidan om också. Man kan väl säga att jag är en konfunderad idealist som vill säkra sig själv lolZ.

OM DU VILL CUTTA TO DA CHASE: :twisted: :arrow:
Man ska inte använda sig av ursäkter, detta är enbart förhållanden som ändå är värda att ta i hänsyn inför min utveckling. Första gången jag gjorde HP hade jag inte pluggat JACK shit då menar jag noll inför det, hade inte Hpguiden heller förstås. Därtill hade jag sovit i 4 timmar för att jag är sämst. Hur som helst fick då 1.2.

Inför 29 Oktobers prov har jag endast pluggat i ca 3 veckor nu och blir 4 veckor totalt inför provdagen. Hoppas inte på drömökningen denna gång, det enda som hunnit förbättrats är ZYX som jag får 100% på ibland, alltid över 80%. Kanske till och med står still, brukar ha låga förväntningar på mig själv för att ej bli besviken. Resten får jag fan bara runt 50 - 60 % på känns det som, någon enstaka 70%. Drömökningen satsar jag på NÄSTA prov, dvs 3:e provgången för mig. Hur helst detta är current status och tänkte uppdatera med mina resultat på övningsproven så det blir konkret och enkelt, och sedan ha känsloemotional-bullshit i en annan sektion så att man klart och tydligt kan se vad man är intresserad av. Sedan kanske det motiverar min egna resultatkurva så tydligt. Fml AJA LET'S GOOOO! :arrow: :arrow:
Användarens profilbild
ankan1577
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 327
Blev medlem: sön 16 okt, 2016 14:20

Re: MIN VÄG MOT 1.8-2.0 WOPWÅP

Inlägg av ankan1577 »

Hur gick det för dig denna gång?
Skriv svar