Omöjligt att höja sig?

Starta en egen eller läs och kommentera någon annans
eosinophilia
Newbie-postare
Newbie-postare
Inlägg: 4
Blev medlem: ons 06 maj, 2015 16:08

Omöjligt att höja sig?

Inlägg av eosinophilia »

Hej, skulle behöva lite råd från någon mer erfaren :) Läser till läkare utomlands, T5, men vantrivs så jag tänkte ge mig på detta älskade högskoleprov och söka in till Sverige!
Vad tror ni, på en sommar med deltidsjobb och fulltidsstudier i höst, klarar jag att höja mig från 1,45 till 1,8 då om jag pluggar på sidan av detta?. Kan dessutom köra heltid hp plugg feb, mars precis innan vt 2016.
SK2016
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 27
Blev medlem: tor 07 maj, 2015 15:03

Re: Omöjligt att höja sig?

Inlägg av SK2016 »

Förlåt på förhand att jag går offtopic men jag undrar varför du vantrivs så pass att där redo att ge upp fem terminersstudier?

Jag är helt ny registrerad på denna sida, vet inte hur man PMar varandra (om det ens går), någon får gärna visa mig så kan jag editera och en admin kan radera inlägget.
Användarens profilbild
empezar
Platinapostare
Platinapostare
Inlägg: 6368
Blev medlem: tis 24 okt, 2006 2:00

Re: Omöjligt att höja sig?

Inlägg av empezar »

Standu? skrev:Jag är helt ny registrerad på denna sida, vet inte hur man PMar varandra (om det ens går), någon får gärna visa mig så kan jag editera och en admin kan radera inlägget.
Det går inte att PM:a här eftersom många värdefulla inlägg om hp-studier skulle gå förlorade där. Vill ni prata privat kan ni utbyta e-postadresser, och sedan editera bort e-postadresserna i efterhand.
Skriv svar