Reserv SU

För dig som är eller är på väg att bli psykologistuderande
Skriv svar
alemor
Newbie-postare
Newbie-postare
Inlägg: 15
Blev medlem: fre 19 sep, 2014 0:35

Reserv SU

Inlägg av alemor »

Hej allihopa. Detta är första gången jag faktiskt sökt psykologprogrammet på SU, bara ifall att det skulle gå bättre detta är på HP, har aldrig trott eller väntat mig att mitt bästa resultat 1,6 skulle vara nog. Nu gick det ju tyvärr inte bättre än mitt bästa på detta senaste HP, så sitter och hårdpluggar till nästa prov. Men idag såg jag i alla fall att jag är satt på reservlistan. Det är inte så att jag ligger bra till alls, men jag undrar mer allmänt av nyfikenhet hur det brukar fungera då det är min första gång i spelet - ändras min reservplats nu beroende på hur folk svarar? Eller får jag inte veta hur jag ligger till beroende på hur folk svarat förens nästa antagingsbesked?

Återigen väntar jag mig inte att komma in denna termin (men nästa så!!) men är väldigt nyfiken hur det brukar funka, tacksam för svar!

Lycka till alla och grattis till dem som redan kommit in!!
Användarens profilbild
Zreeper
Stammis
Stammis
Inlägg: 259
Blev medlem: sön 23 sep, 2012 1:03

Re: Reserv SU

Inlägg av Zreeper »

Det här var urval 1. Beroende på hur många som tackar nej som nu har blivit antagna så kommer du gå framåt i reservplatser till urval 2, som kommer i början av januari. Du får alltså inte veta någonting mer tills urval 2, eftersom att folk givetvis måste få chansen att svara ja/nej innan de kan komma fram till någonting. Efter urval 2 så kan du fortfarande komma in på reservintag om du har tur, men då får du oftast veta det rätt sent, det kan vara några dagar efter att kursen har startat t ex.
alemor
Newbie-postare
Newbie-postare
Inlägg: 15
Blev medlem: fre 19 sep, 2014 0:35

Re: Reserv SU

Inlägg av alemor »

tack för svar!! :)
Skriv svar