Ditt VIP-medlemskap inför vårens högskoleprov 2021 gäller fram till det av vårens högskoleprov som du får skriva och den provdag som du har blivit tilldelad av Universitets- och Högskolerådet, UHR.

Som grund gäller VIP-medlemskapet till det första provdatumet (13 mars), men om du har fått en plats vid det senare provtillfället (8 maj) så förlänger vi ditt VIP-medlemskap till det senare datumet utan någon extra kostnad.

Vi behöver din hjälp att bekräfta din tilldelning av provdag och därför har vi skickat flera mail om detta i god tid innan 13 mars samt haft information på VIP-startsidan om hur du förlänger sitt VIP-medlemskap.

Vi behöver din hjälp att bekräfta provdag eftersom vi dessvärre blivit utsatta för överträdelser relaterade till att vi två gånger förlängt alla VIP-medlemskap helt gratis, från vårens högskoleprov 2020 till höstens prov 2020 och sedan igen ända till vårens högskoleprov 2021, i och med UHRs och regeringens beslut kring högskoleprovet under 2020.

För att bekräfta din tilldelning av provdag e-postar du oss, i ditt redan skapade support-ärende eller via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., en skärmbild/foto på hela din bekräftelse av provdag där även ditt personnummer och namn tydligt syns. Om du är inloggad på hogskoleprov.nu står ditt namn och personnummer högst upp på sidan i det svarta fältet och din provdag står i fliken "anmälan". En skärmbild/foto på mailbekräftelsen som du fick med din provdag från UHR räcker inte som intyg. I e-postmeddelandet med skärmbilden/fotot skriver du följande intygande:

Jag, FÖRNAMN EFTERNAMN PERSONNUMMER, lovar på heder och samvete att jag är anmäld till vårens högskoleprov 2021 och att jag har blivit tilldelad provdagen den 8 maj 2021.

T.ex. om du heter Anna Andersson med personnummer 19920101-0101 så skriver du:

Jag, Anna Andersson 19920101-0101, lovar på heder och samvete att jag är anmäld till vårens högskoleprov 2021 och att jag har blivit tilldelad provdagen den 8 maj 2021.

Vänligen observera att vi behandlar ett mycket stort antal förlängningsärenden så det kan ta flera dagar, efter att du skickat in underlaget, innan ditt VIP-medlemskap förlängs och du får en bekräftelse på att din förlängningsförfrågan är bearbetad.

Tack för din förståelse och hoppas att du får mycket nytta av ditt förlängda VIP-medlemskap!

Feedback eller frågor?
Intresseanmälan

Du är inte VIP-medlem. Lämna en intresseanmälan och få information helt gratis!

Genom att skicka din e-postadress godkänner du användaravtalet
Dagens ord
SCHÄS
(två- eller fyrhjulig anspänd) vagn; fatta schäsen fatta sammanhanget
Nästa prov

24/10 - 2021 kl 8:10
kvar att studera!

Anmälningsperiod:
Öppnar 24/8 kl. 8:00
Stänger senast 31/8 kl. 23:59