Att prestera på topp på högskoleprovet handlar inte bara om rena kunskaper i matte, svenska och engelska – även allmänt välmående, självförtroende och rimliga stressnivåer är viktiga faktorer för att prestera när det väl gäller. I VIP-utbildningens avsnitt om mental träning får du lära dig om den vetenskapligt bevisade metodiken ACT, Acceptance and commitment therapy, och hur du kan hantera oro, stress, sömn samt självförtroende och självkänsla på ett bättre sätt.

Du lär dig tekniker och färdigheter som du inte bara kommer att ha nytta av när du studerar inför och skriver högskoleprovet utan även i dina kommande studier, karriär och livet i övrigt. Kursen är värdefull även om du inte upplever några särskilda svårigheter eller hinder i nuläget.

För att ta del av kursen i mental träning behöver du vara VIP-medlem. Om du inte är VIP-medlem kan du endast läsa introduktionen och se nedanstående innehållsförteckning.

Tusen tack för en extremt bra sida! Tjänsten kostar lite, men det är en billig investering för att kunna nå sin dröm och helt klart värt varenda öre. 

Det är svårt att säga vad som var bäst. Allt är väldigt bra ordnat. Delarna om mental träning gör att man orkar lägga ner tid på plugget, jag önskade nästan att jag hade fått läsa den där psykologidelen innan jag började gymnasiet haha.

Oscar - Före detta VIP-medlem
Bli VIP-medlem Bli gratismedlem

Nedan visas slumpmässig batteristatus, checkrutor och stjärnmarkeringar för att illustrera funktionen.

Introduktion

Tillbaka till startsidan

Symbolbeskrivning
: Endast för VIP-medlemmar
: Uppdaterad sedan föregående läsning
: Grundkunskaper
: Fortsättningsnivå
: Avancerad nivå
: Läst inom 7 veckor
: Läst mer än 24 veckor sedan
: Läst inom 7 - 12 veckor
: Läst inom 13 - 18 veckor
: Läst inom 19 - 24 veckor
: Läst mer än 24 veckor sedan
: Ej läst
: ​Ej favoritmarkerad
: ​Favoritmarkerad
: Markerad som ej slutförd
: Markerad som slutförd
: Inkluderar video

Sociala medier
Intresseanmälan

Du är inte VIP-medlem. Lämna en intresseanmälan och få information helt gratis!

Dagens ord
ÄVJA
massa av avlagrade djur- och växtrester under vatten; sörja