Fler än 233 000 nöjda studenter!
Mer än 18 års erfarenhet!
Alla coacher har 2.00!

Att prestera på topp på högskoleprovet handlar inte bara om rena kunskaper i matte, svenska och engelska – även allmänt välmående, självförtroende och rimliga stressnivåer är viktiga faktorer för att prestera när det väl gäller. I VIP-utbildningens avsnitt om mental träning får du lära dig om den vetenskapligt bevisade metodiken ACT, Acceptance and commitment therapy, och hur du kan hantera oro, stress, sömn samt självförtroende och självkänsla på ett bättre sätt.

Du lär dig tekniker och färdigheter som du inte bara kommer att ha nytta av när du studerar inför och skriver högskoleprovet utan även i dina kommande studier, karriär och livet i övrigt. Kursen är värdefull även om du inte upplever några särskilda svårigheter eller hinder i nuläget.

För att ta del av kursen i mental träning behöver du vara VIP-medlem. Om du inte är VIP-medlem kan du endast läsa introduktionen och se nedanstående innehållsförteckning.

Jag har fått mitt resultat nu, 1.7 blev det! Började gråta på espresso house när jag loggade in och såg det. Tack snälla för allt stöd, och framför allt för att HPGuiden är en så grym tjänst! Är oändligt tacksam!!

Min resa med högskoleprovet har varit lång. Jag skrev provet i gymnasiet, helt utan förberedelser och fick 0,65. Jag tycker ändå att detta är viktigt att nämna då jag faktiskt fick 0,65 tre prov i rad. Det var förkrossande och jag gav upp provet i flera år, tänkte att det inte var för mig helt enkelt. Skrev några år senare, fick 1,05 och det kändes ok men provet därpå sänkte jag mig till 0,8. Då skaffade jag VIP! Idag fick jag provresultatet och jag landade på 1.7!

Amanda Herrmann

Höjde sig från 0.8 till 1.7 som VIP-medlem efter flera försök på egen hand
Läs hela referensen eller läs fler referenser
Bli VIP-medlem Bli gratismedlem

För dig som inte är VIP-medlem visas slumpmässiga tider, batteristatus, checkrutor och stjärnmarkeringar för att illustrera funktionen.

Introduktion

Symbolbeskrivning
: Endast för VIP-medlemmar
: Uppdaterad sedan föregående läsning
: Grundkunskaper
: Fortsättningsnivå
: Avancerad nivå
: Läst inom 7 veckor
: Läst inom 7 - 12 veckor
: Läst inom 13 - 18 veckor
: Läst inom 19 - 24 veckor
: Läst mer än 24 veckor sedan
: Ej läst
: ​Ej favoritmarkerad
: ​Favoritmarkerad
: Markerad som ej slutförd
: Markerad som slutförd
: Inkluderar video

Intresseanmälan

Du är inte VIP-medlem. Lämna en intresseanmälan och få information helt gratis!

Genom att skicka din e-postadress godkänner du användaravtalet
Dagens ord
JOJK
samisk ordlös sång(låt)
Jag vill bara tacka för all hjälp du och hpguiden gett mig! Har höjt mig från 1.5 till 1.8, där kvantitativa delen verkligen hjälpte mig. Höjde mig från 1.5 till 2.0! Tack!
Tid till nästa prov

13/4 - 2024 kl 8:10
kvar att studera!

Anmälningsperiod:
Öppnar 9/1 kl. 8:00
Stänger senast 16/1 kl. 23:59