• Fler än 200 000 nöjda studenter!
 • 17 års erfarenhet!
 • Alla coacher har 2.00!

Allmänt

 1. Håll god ton. Avstå från kränkande, rasistiska och sexistiska inlägg. Sådana inlägg resulterar i avstängning från forumet.
 2. Skapa inte identiska inlägg i flera forumdelar. Välj den forumdel som passar ditt inlägg bäst och skriv ditt inlägg där.
 3. Skriv inte inlägg som "+1" eller "bump" utan försök tillföra diskussionen någonting.
 4. All form av marknadsföring eller spridning av upphovsrättsligt skyddat material är strikt förbjuden.

Diskutera uppgifter

 1. Diskussioner om VIP-utbildningen och uppgifter från VIP-utbildningen äger rum i VIP-hörnan. Gamla högskoleprov och andra uppgifter diskuterats i respektive delprovs forum.
 2. Om du vill öka chanserna för att få hjälp med en gammal högskoleprovuppgift med bilagor (bild, tabell, karta) kan du ta en skärmavbild med t.ex. verktyget "Skärmklippverktyget" ("Snipping tool") i Windows eller "Skärmavbildning" ("Grab") i Mac och ladda upp bilden, till www.imgur.com eller motsvarande, samt länka till bilden i ditt inlägg. VIP-utbildningens uppgifter får inte avbildas på detta sätt.

Citeringar

 1. Skriv inte ditt svar inuti ett citat. Skriv det efter [/quote]-tecknet. Annars kan det bli svårt att hitta ditt svar.
 2. Korta ned citattexten till den eller de meningar som du svarar på om du svarar på en väldigt lång text. Detta ger bättre översikt.
 3. Om du deltar i en diskussion med väldigt många nästlade svar (citat inom citat) rensa då bort de nästlade svaren enligt 8) och 9).

Rapportera inlägg

 1. I anslutning till varje inlägg finns en knapp med ett utropstecken. Vi ber dig rapportera inlägg som inte följer ovanstående regler eller som på annat sätt är olämpliga.

Synpunkter?

Har du några synpunkter eller förslag utöver dessa regler? E-posta gärna supporten på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller kontakta oss via länken Kontakta oss i huvudmenyn.

Intresseanmälan

Du är inte VIP-medlem. Lämna en intresseanmälan och få information helt gratis!

Genom att skicka din e-postadress godkänner du användaravtalet
Dagens ord
HUMLAD
försatt med humle; humlat öl
Tid till nästa prov

23/10 - 2022 kl 8:10
kvar att studera!

Anmälningsperiod:
Öppnar 16/8 kl. 8:00
Stänger senast 23/8 kl. 23:59