Som VIP-medlem får du det mest omfattande utbildningsmaterialet och digital coachning av en erfaren coach som skrivit 2,00 på högskoleprovet. Genom vår partner, Högskoleprovskurser, kan vi även erbjuda introkurser och helgkurser i Stockholm och Göteborg samt privatundervisning i alla större städer hemma hos dig, där det passar dig eller online. Högskoleprovskurser har sedan år 2009 hjälpt tusentals studenter till ett bättre resultat på provet. Högskoleprovskurser är de enda som erbjuder en äkta livekurs inför högskoleprovet och är det rekommenderade valet för all live-undervisning.

Ett exempel på hur du kan kombinera de olika utbildningstyperna är att studera löpande med VIP-utbildningen, ta hjälp av din personliga VIP-coach för ett skräddarsytt studieupplägg och få hjälp av supporten med det du fastnar på. Parallellt kan du regelbundet ha sessioner med en högskoleprovscoach som kommer hem till dig och hjälper dig med det du har svårast för. Lägg sedan i en ytterligare växel när provet närmar sig med hjälp av en eller två helgkurser och studera därefter fortsatt med VIP-utbildningen ända fram till högskoleprovdagen.

hpk logowww.hogskoleprovskurser.se | 010-330 48 00Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Introkurs inför högskoleprovet 395 kr

Denna kurs passar för dig som skriver högskoleprovet för första gången eller dig som vill ha en snabb introduktion till provet. Först får du göra ett diagnostiskt test och du får sedan under tre fullspäckade timmar lära dig strategier för att klara högskoleprovet. Metoder för provets olika delar varvas med exempel på vanligt förekommande uppgiftstyper. Du får också tips på hur du bäst lägger upp dina fortsatta studier inför högskoleprovet.

 • Perfekt introduktion till provet
 • Diagnos innan kursen
 • Tre fullspäckade timmar med strategier och exempel
 • Nyttiga pluggtips på hur du kan fortsätta studierna
Kurstillfällen
22
Februari
Centrala Stockholm Boka kurs nu
22
Mars
Centrala Stockholm Boka kurs nu

Läs mer om introkursen


Klassisk helgkurs inför högskoleprovet 2 495 kr

Denna kurs täcker in alla åtta delprov och inkluderar teoretiska genomgångar samt de bästa strategierna och tipsen för varje del. Kursen är kl 9-17 och lördagen vigs till de verbala delarna medan söndagen fokuserar på de kvantitativa delarna. I pedagogiskt syfte är kursen uppdelad i mindre nivåbaserade grupper om max 13 elever och är mycket mer än bara "föreläsningar". Du får en kursbok och teori varvas med praktik.

 • Täcker in alla åtta delprov på högskoleprovet
 • Mycket mer än bara "föreläsning". En kurs som är värd namnet!
 • Individfokus med mindre nivåbaserade grupper
 • Du får en omfattande kursbok med övningsuppgifter
Kurstillfällen
3-4
Februari
Centrala Stockholm Kurs passerat
17-18
Mars
Centrala Stockholm Boka kurs nu
24-25
Mars
Centrala Göteborg Boka kurs nu
7-8
April
Centrala Stockholm Boka kurs nu

Helgkurs med mattefokus inför högskoleprovet 2 495 kr

Denna kurs är perfekt för dig som har svårast för de kvantitativa delarna. Kursen är kl 9-17 och lördagen börjar med en komplett repetition av all den matematik du behöver kunna på högskoleprovet följt av genomgångar, strategier och tips på de fyra kvantitativa delarna på söndagen. I pedagogiskt syfte är kursen uppdelad i mindre nivåbaserade grupper om max 13 elever och är mycket mer än bara "föreläsningar". Du får en kursbok och teori varvas med praktik.

 • En komplett repetition av all matematik du behöver och sedan fokus på de kvantitativa delarna
 • Mycket mer än bara "föreläsning". En kurs som är värd namnet!
 • Individfokus med mindre nivåbaserade grupper
 • Du får en omfattande kursbok med övningsuppgifter
Kurstillfällen
3-4
Februari
Centrala Stockholm Kurs passerat
17-18
Mars
Centrala Stockholm Boka kurs nu
24-25
Mars
Centrala Göteborg Boka kurs nu
7-8
April
Centrala Stockholm Boka kurs nu

Testa-dig-själv helgkurs inför högskoleprovet 2 495 kr

Denna kurs ger dig möjlighet att öva på en hel högskoleprovdag och få individuell återkoppling. Kursen är kl 9-17 och på lördagen får du skriva ett komplett egenutvecklat högskoleprov medan du på söndagen får en individuell analys. Den detaljerade informationen om ditt resultat använder du och din kursledare för att lägga upp en strategi inför den riktiga provdagen. I pedagogiskt syfte är kursen uppdelad i mindre nivåbaserade grupper om max 8 elever.

 • Simulera en hel högskoleprovdag
 • Individuell analys med detaljerad utvärdering och handledning
 • Individfokus med små grupper
 • Du får en omfattande kursbok med övningsuppgifter
Kurstillfällen
7-8
April
Centrala Stockholm Boka kurs nu

Dubbel helgkurs  4 195 kr4 990 kr

Detta paket med två helgkurser ger dig 795 kr rabatt om du vill gå både den klassiska helgkursen och kursen med mattefokus. Boka två kurser genom att välja "2 helgkurser" direkt i kassan. Boka via bokningsknapparna ovan.

Läs mer om helgkurserna


Trippel helgkurs  5 295 kr7 485 kr

Detta paket med tre helgkurser ger dig hela 2 190 kr rabatt om du vill gå den klassiska helgkursen, kursen med mattefokus och även testa-dig-själv kursen. Boka tre kurser genom att välja "3 helgkurser" direkt i kassan. Boka via bokningsknapparna ovan.

Läs mer om helgkurserna


Privatundervisning inför högskoleprovet Från 600 kr/h

För dig som vill ha individuell hjälp inför högskoleprovet hemma hos dig, där det passar dig eller online finns möjlighet att få privatundervisning av en högskoleprovscoach med 2,0 med det du behöver hjälp med. Undervisningen anpassas efter dina behov, dina mål och ditt tidsschema. Din coach har uppfyllt Högskoleprovskursers höga krav på ämneskunskaper, engagemang och pedagogisk förmåga. Oavsett vad du har för mål eller vad du har svårt för finns en noggrant utvald högskoleprovscoach redo att hjälpa dig.

 • Träffa en högskoleprovscoach hemma hos dig, där det passar dig eller online!
 • Individuellt anpassad undervisning med personlig coach
 • Anpassade paket utifrån just dina behov och mål
 • Kontinuerlig uppföljning och garanterad 100 % nöjdhet!

Läs mer och lämna en intresseanmälan

Intresseanmälan

Du är inte VIP-medlem. Lämna en intresseanmälan och få information helt gratis!

Dagens ord
GUTTAPERKA
gummiartat ämne från sydöstasiatiska trädslag
Nästa prov

14/4 - 2018 kl 8:10
49 dagar 19 timmar och 18 minuter kvar att förbereda sig på.

Sista anmälningsdag:
1/2 - 2018 kl 23:59