Delta i forskning om ORD-inlärning

Större nyheter och uppdateringar om t.ex. utbildningen, hemsidan och högskoleprovet.
Skriv svar
Användarens profilbild
admin
Site Admin
Site Admin
Inlägg: 2241
Blev medlem: tor 31 maj, 2007 20:31

Delta i forskning om ORD-inlärning

Inlägg av admin »

Vi bygger vår utbildning på vetenskap och beprövad erfarenhet. Därför är det extra kul att kunna bidra till spännande forskningsprojekt.

Är du 18-30 år, intresserad av ordförståelse och/eller Högskoleprovets ORD-del samt har ca 20 minuter över? Delta då i en forskningsstudie om att lära sig ord genom berättelser.

Du får läsa berättelsen "Jakten på den försvunna artefakten" och får under berättelsens gång välja synonymer till svåra ord från gamla högskoleprov.

Här hittar du enkäten och spelet: https://forms.gle/spLTho8h3wvZja7i9

Det är två högskolestudenter som läser Dataspelsutveckling med inriktning på berättande som håller på att undersöka nya sätt att lära sig ordförståelse på genom dataspel. Undersökningen är en del av deras kandidatuppsats. Studiens syfte är att undersöka huruvida berättande skulle kunna agera som en motiverande faktor till att få användare att vilja spela vidare i ett ordförståelse-spel.

Oavsett din spelvana så skulle det vara till stor hjälp för deras studie om du kunde avvara ca 20 minuter för att spela och svara på enkäten efteråt.

Gå in och bidra till forskningen samt lär dig några svåra ord du också: https://forms.gle/spLTho8h3wvZja7i9
somsal0214
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 5
Blev medlem: fre 14 mar, 2014 16:16

Re: Delta i forskning om ORD-inlärning

Inlägg av somsal0214 »

Vilken fördel! Man får så mycket användning utav spelet från alla aspekter. Det är inte bara ord man tränar utav även LÄS och MEK förbättras. Ni borde införa spelet i HPguidens VIPutbildning
Skriv svar