Hopplöst för mig?

Övriga högskoleprovrelaterade diskussioner
Skriv svar
Donzalez
Newbie-postare
Newbie-postare
Inlägg: 1
Blev medlem: tis 27 aug, 2019 1:47

Hopplöst för mig?

Inlägg av Donzalez »

Hejsan, skäms faktiskt för att göra detta inlägg och att jag anmälde mig till detta årets högskoleprov.
Då jag fick 0.15 i resultat, så jag hoppas ni förstår att jag inte har något självförtroende alls. Och detta i princip mitt hopp för att komma in i ett uni med ett program som jag tycker om då mina gymnasie betyg ej räckte.

Jag undrar om ni har några tips på hur jag kan höja mitt resultat drastiskt. Alla tips uppskattas, hemsidor osv. Helst ställen där man kan förstå saker på om man nu ej skulle förstå sig på ett visst ord eller ett mattetal.
Tack alla
Grodkungen
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 50
Blev medlem: mån 03 sep, 2018 10:42

Re: Hopplöst för mig?

Inlägg av Grodkungen »

Jag skulle rekommendera khan academy! Där kan du lära all matte från dagis och uppåt. Har hjälpt mig mycket om jag saknat något i mina grundkunskaper. För det är lite så med matte, att om du har kunskapsluckor så är det svårare att bygga vidare på det. Det kräver liksom en stadig grund. Så det är inte en dum idé att gå igenom alla matten från scratch. Men. Det tar tid.
Användarens profilbild
planck
Newbie-postare
Newbie-postare
Inlägg: 75
Blev medlem: ons 17 jan, 2018 21:36

Re: Hopplöst för mig?

Inlägg av planck »

Starkt av dig att du lägger ut att du har fått 0,15. Om jag vore i din sits skulle, och av erfarenheterna som jag har nu, skulle jag börja med att öva på kvantitiva delen (eftersom den går utan tvekan snabbast att förbättra sig på jämför med verbal.) Hjälpmedel som jag fann användbara som jag tycker fortfarande var hjälpsamma var att komma på Youtube videos och få saker förklara för mig, kan rekomendera "Dannejaha" och "Fredrik Lindmark" för kvantplugget, kollar fortfarande på dem fastän jag sätter runt ~1.7-2.0 på kvant
The first principle is that you must not fool yourself and you are the easiest person to fool.
Skriv svar