Värt att köpa HP-gudiens VIP medlemskap?

Övriga högskoleprovrelaterade diskussioner
Skriv svar
MéerAB
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 9
Blev medlem: tor 30 jul, 2020 15:34

Värt att köpa HP-gudiens VIP medlemskap?

Inlägg av MéerAB »

Precis som rubriken lyder så undrar jag om det är lönt att köpa VIP medlemskapet till HP höst 2020 eller köpa den till HP vår 2021?

Vet att det låter som en dum och ganska självklar fråga men jag har aldrig gjort provet innan och tänkte att jag kan göra den nu i höst för första gången och sedan när jag har liiite mer kött på benen så köper jag VIP och pluggar intensivt.

Just nu har jag boken ''Den kompletta guiden till Högskoleprovet'', tycker inte den är något för mig direkt men jag kanske får använda den som enda verktyg samt lite hjälp från nätet inför det kommande provet..

Kan tillägga att jag har extremt svår för KVA och XYZ, i stort sett alla mattedelar och det är där jag vill att mitt fokus ska ligga nu i höst i alla fall..
LilManda
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 68
Blev medlem: tor 30 jul, 2020 15:01

Re: Värt att köpa HP-gudiens VIP medlemskap?

Inlägg av LilManda »

Jag har inte varit VIP så länge, i några timma enbart. Min plan var att först plugga på egen hand i några månader och sedan skaffa VIP, ändrade mig ganska snabbt av den enda anledningen till att jag lär mig lättare när jag vet vad jag ska plugga.

Vad jag har sett på sidan så finns det otroligt mycket information för den kvantitativa delen rent generellt sätt så bara av den anledningen tyckte jag själv att det var värt eftersom all min mattekunskap flög iväg till blåkulla när jag började jobba.

Värt en chans och verkar vara en bra investering enligt mig!
-Galaxy Brain-
Skriv svar