En del generella frågor angående högskoleprovet!

Övriga högskoleprovrelaterade diskussioner
FilipN00
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 6
Blev medlem: tis 06 jun, 2017 17:04

En del generella frågor angående högskoleprovet!

Inläggav FilipN00 » fre 16 jun, 2017 21:28

Hej! :D

Detta blir mitt första inlägg här på forumet då jag har en del generella frågor, nu som jag bestämt mig för att göra mitt första HP till hösten.

1) Gjorde det senaste högskoleprovet hemma där jag följde samtliga anvisningar och räknade ihop 0,9 på svenska delen och 1,3 på matte delen något som gav mig 1,1. Skulle ni säga att 1,4 vore ett lämpligt mål till hösten eller vore det för mycket att begära efter i snitt 2-3 timmars plugg per dag?

2) Tycker att jag har koll på hur jag ska utveckla mig själv i de flesta delmomenten däremot är jag lite skeptisk över just ORD-delen då det känns som att det tar väldigt lång tid att nöta in. Har ni något effektivt sätt att nöta in dem så ni skulle få in 100 ord i skallen på under en timme?(Har hört om memrise så ni får gärna rekommendera en ordlista)

3) Skulle ni säga att det vore slöseri på tid eller nyttigt att gå igenom sidans teoretiska kvantitativa kurser trots att jag pluggat färdigt Ma1c och Ma2c under skolåret?

4) Hur ser eran fördelning ut mellan de kvantitativa momenten samt de verbala? För min del känns det som att verbala tar klart mer tid pga all ORD träning samt artiklarna jag läser.

Tacksam för svar!

/Filip

cron
Intresseanmälan

Du är inte VIP-medlem. Lämna en intresseanmälan och få information helt gratis!

Dagens ord
CESSION
överlåtelse (av fordran utan gäldenärs medverkan); konkurs
Nästa prov

14/4 - 2018 kl 8:10
147 dagar 3 timmar och 27 minuter kvar att förbereda sig på.

Sista anmälningsdag:
1/2 - 2018 kl 23:59

Utvalda forumtrådar