Leg och svarshäftet

Diskussioner om provdagen och allt däromkring
Skriv svar
jauntz
Newbie-postare
Newbie-postare
Inlägg: 3
Blev medlem: ons 17 sep, 2014 15:02

Leg och svarshäftet

Inlägg av jauntz »

Hej hej,

Höstens prov blir det första provtillfället för mig. Känns lite lugnare om man har koll på allt under dagen. Har läst igenom det mesta på som finns på internet men finns fortfarande några frågetecken.

Hur brukar det fungera med legitimeringen, kollas det precis innan man skriver? När man ska gå in i salen? etc.

Har kollat på svarshäftet som man kan ladda ner men hur fungerar det egentligen? Får man ett nytt häfte eller endast ny "blankett" till varje del? Man verkar bli tilldelad en personlig sifferkod också?

Jag ska skriva provet i Stockholm, på KTH i hörsal d1. Har aldrig varit i en föreläsningssal med tillräckligt stora bord för alla papper man får under HP? Någon som har skrivit i någon av hörsalarna där :)?

Tacksam för alla svar, även om det bara är på en fråga eller så :). Förstår att informationen kan verka lite overkill inför provet men utifrån tidigare erfarenheter hjälper 100% koll att hålla mig lugn innan och under dagen.

Användarvisningsbild
koffas
VIP-Medlem
VIP-Medlem
Inlägg: 273
Blev medlem: sön 22 jul, 2012 18:05

Re: Leg och svarshäftet

Inlägg av koffas »

Legitimeringen fungerar olika men det vanligaste jag har varit vanligt med om är att man behöver legitimation när man är klar med sin provdel. Ibland behövs det varje gång ibland bara efter första.

Du får ett häfte med 5 svarshäften och du drar bort ett när du är klar med det och ger till provledaren. Sifferkombinationen ska skrivas på svarshäftet men det står på varje del så det är inget du behöver lära dig utantill.

Aldrig fel att känna till alla detaljer och slippa oroa sig för det.

Michster
Bronspostare
Bronspostare
Inlägg: 665
Blev medlem: sön 26 maj, 2013 20:31

Re: Leg och svarshäftet

Inlägg av Michster »

jauntz skrev:Jag ska skriva provet i Stockholm, på KTH i hörsal d1. Har aldrig varit i en föreläsningssal med tillräckligt stora bord för alla papper man får under HP? Någon som har skrivit i någon av hörsalarna där :)?
Hörsal D1 är en mysig sal men i mitt tycke är inte borden särskilt stora (det är nedfällbara bord vid varje plats). Min laptop får plats på borden (13 tums dator) och kanske någon mindre bok. Jag gissar på att provhäftet + svarshäftet får plats bredvid varandra på bordet och sedan kanske lite utrymme kvar.

Resten av frågorna har du fått bra svar på.

jauntz
Newbie-postare
Newbie-postare
Inlägg: 3
Blev medlem: ons 17 sep, 2014 15:02

Re: Leg och svarshäftet

Inlägg av jauntz »

Tackar för era snabba svar! Känns som man har koll på det mesta nu :)

Skriv svar