Hjälp med verbala!

Samlingsplats för dig som vill studera med andra eller gå en kurs.
Skriv svar
Användarens profilbild
LinkXr
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 8
Blev medlem: fre 18 okt, 2013 16:11

Hjälp med verbala!

Inlägg av LinkXr »

Jag undrar om någon här kan hjälpa mig med den verbala delen? Kvantitativa delen klarar jag utan problem, men det är verbala som brukar dra ner resultat rejält...
Alla delar i det verbala delen behövs förbättring men ELF ligger jag hyfsat på.

Största problemet när jag försöker plugga verbala delen är att jag blir uttråkad otroligt snabbt i jämfört med kvantitativa delen där jag kan nöta i timmar utan avbrott.

Tacksam för alla svar.
Linda95
Newbie-postare
Newbie-postare
Inlägg: 14
Blev medlem: ons 20 nov, 2013 21:13

Re: Hjälp med verbala!

Inlägg av Linda95 »

Hej!

Det är samma situation för mig! Jag hade liksom 0,8 på min verbala delen och 1,7 på kvan-delen senaste gången. Som du förstår så är det den verbala-delen som jag är väldigt dålig på vilket jag nu pluggar för fullt med! Plus att jag blir också lätt uttråkad när jag pluggar verbala delen. Men plugga på matte kan jag däremot sitta hur länge som helst. För mig är det mycket roligare att lägga tid på att försöka lösa någon uppgift tycker jag.

Men mitt lilla tips är att t.ex. läsa någon artikel som man är intresserad av än att sitta där och plugga något man inte alls tycker om och man lär sig samtidigt. Sen så är det också så att plugget blir lättare om man är väldigt målinriktad och man har ett klart mål för sig som man bara vill uppnå! Sätt lite press på sig själv! :)
Skriv svar