Studiekamrat Stockholm innerstaden HT 2021

Samlingsplats för dig som vill studera med andra eller gå en kurs.
Skriv svar
herrhansson
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 5
Blev medlem: mån 29 jun, 2020 11:45

Studiekamrat Stockholm innerstaden HT 2021

Inlägg av herrhansson »

Tja

Letar efter någon/några målmedvetna och dedikerade individer som vill utbyta konstruktiv kritik och dela strategier för att skriva ett bättre HP nu den 24 oktober.

Planen är att skriva 1,6-1,8 på HP varav 2,0 kvant & 1,6 verb, för att bli antagen till läkarlinjen på KI i vår. Tidigare resultat är 1,3 kvant & 1,2 verb.

Är för närvarande student på KI, SU och KTH (primärt belägen på KI, Solna & Flemingsberg), har därför möjlighet att boka grupprum på dessa campus.

Avsatt tid är lördag & söndag, samt ytterligare 1-2 dagar/vecka (beroende på hur föreläsningar är förlagda, studerar just nu heltid på KI), oftast blir nog även fredag/torsdag/måndag. Avsedda dagar är heldagar (4-12h).

Jag har en någorlunda konkret plan på individuellt upplägg och studieteknik. Är öppen för förbättringar. 2-5 á 2h pomodoro/studiedag, växlat med måltider/promenader samt träningspass. Träningen hamnar oftast någonstans i mitten av HP-plugget (ni är välkommen att träna också).

Tanken är att träffas och jobba individuellt, samt att avsätta tid för att hjälpa varandra. Vi kommer överens om något som fungerar bäst för oss båda.

Personen/personerna som söks bör vara tillgänglig på helgerna, och med fördel även fler dagar i veckan. Studiedagarna är långa, från ca 08-20. Jag förutsätter att ni är seriös, pålitlig och samvetsgrann (slösa inte min tid). En fördel är att ni bor någonstans nära innerstaden för att snabbt kunna ta sig in. Ni bör ha ett snarlikt målresultat på HP, och det är en bonus ifall att ni tänkt söka liknande program som jag. Om ni är duktigare på verb än kvant kan detta (kanske) vara en fördel i och med att jag själv är tvärtom, men detta är inget krav. Ålder/kön spelar inte väldigt stor roll.

Någon typ av kontakt kommer vi ha för att samspela tid och plats, (förmodligen någon app för att synkronisera scheman. Mer detaljer får planeras sinsemellan.

Mejla mig på edu@orbielee.com eller skicka ett meddelande till 0738082015 om detta låter intressant eller om ni har frågor
Vi hörs
Orbie Lee, 27 år
Skriv svar