Hur är linköping?

Alla övriga diskussioner
Skriv svar
frigolittarzan
Newbie-postare
Newbie-postare
Inlägg: 7
Blev medlem: mån 22 okt, 2018 8:13

Hur är linköping?

Inlägg av frigolittarzan »

Studerar just nu I uppsala men kanske måste byta till linköping då jag ska byta inriktnining till ingenjör i data/IT. Detta är pga att corona ställde in hp vilket gör att jag inte kommer in i uppsala.

Hur är studentlivet för linköping tror ni? Är det en stor försämring jämfört med uppsala? Har hört att linköpings datalinjer ska vara bra och jag tror jag föredrar linköpings campus då jag inte gillar uppsalas tekniska campus väldigt mycket.

Är mest orolig att det ska vara en stor försämring på studentliv då jag sällan hör mycket om linköping när det gäller studentliv.
apophiis
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 43
Blev medlem: lör 14 jul, 2018 12:11

Re: Hur är linköping?

Inlägg av apophiis »

Jag har själv inte pluggat på Liu men är gammal Linköpings bo och vad jag vet brukar studentlivet vara toppen, mycket kravaller, spex, overall-fester och olika kårhus, finns nog det mesta men kan tyvärr inte jämföra med Uppsala
Användarens profilbild
Lov
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 283
Blev medlem: lör 09 nov, 2019 14:05

Re: Hur är linköping?

Inlägg av Lov »

Jag trivs jättebra i Linköping! Nu har jag aldrig varit på Uppsalas universitet, så jag kan inte jämföra med hur studentlivet är där, men personligen tycker jag att studentlivet här är jättebra.

Det finns lite för alla, gillar man fester/spex/kravaller så anordnas det av festerier från varje sektion med mycket täta mellanrum. Det finns aktivitetsutskott som anordnar pubbar och spelkvällar om man enbart gillar det. Att vara sektionsaktiv är tydligen mycket givande, då man lär känna många inom sin egen sektion och från samarbeten med andra sektioner. Jag har hört mycket bra om datateknologsektionen, jag tror du skulle trivas där.

En höjdpunkt på året är höstens mottagning, där jag tycker studentlivet är som allra bäst. Det händer mycket knasiga saker under de veckorna, och man lär känna många nya personer både som ny student eller gammal student.

Universitetet känns verkligen inte "dött", om det är det som du är rädd för. Det är nästan alltid något som händer, och universitetet känns väldigt livligt.
Opportunity does not knock, it presents itself when you beat down the door.

1,05 —> 1,60 —> Läkarprogrammet.
Min resa: https://hpguiden.se/forumet/topic/lovs- ... arat-19092
Skriv svar