Memrise problem!

Alla övriga diskussioner
Skriv svar
greken123
Stammis
Stammis
Inlägg: 361
Blev medlem: tis 15 jul, 2014 12:29

Memrise problem!

Inlägg av greken123 »

Kör memrise på mobilen. Har 4 listor där. Varav en har jag enligt min telefon kört runt 1000 ord men längst upp appen där det står poäng ord man lärt sig så står det bara 300? Om jag loggar in på webbplatsen så står det att jag inte ens använt listan jag gjort runt 1000 ord på. Inte för det spelar någon roll mek det är ju roligt att köra statistik per vecka. Har mailat dem men får inget svar....körde en annan lista förut och hade kört ca 500 ord på den sen loggade jag in på webbplatsen då försvann mina resultat sen i mobilen så jag fick köra igenom samma 500 ord igen. Sjukt störande. Någon som varit med om liknande ?
Oras
Newbie-postare
Newbie-postare
Inlägg: 54
Blev medlem: fre 25 jan, 2013 0:25

Re: Memrise problem!

Inlägg av Oras »

greken123 skrev:Kör memrise på mobilen. Har 4 listor där. Varav en har jag enligt min telefon kört runt 1000 ord men längst upp appen där det står poäng ord man lärt sig så står det bara 300? Om jag loggar in på webbplatsen så står det att jag inte ens använt listan jag gjort runt 1000 ord på. Inte för det spelar någon roll mek det är ju roligt att köra statistik per vecka. Har mailat dem men får inget svar....körde en annan lista förut och hade kört ca 500 ord på den sen loggade jag in på webbplatsen då försvann mina resultat sen i mobilen så jag fick köra igenom samma 500 ord igen. Sjukt störande. Någon som varit med om liknande ?
Jag har använt memrise flitigt de senaste 2 åren och har också haft stora problem med deras app. De verkade ha ett problem om man hade för många ord och listor, då laddningtiderna blev oändligt långa. Mitt tips är att köra i webbläsaren istället, det funkar helt ok, framförallt om du har telefonen i landscape. Jag har inte testat den senaste versionen av appen men skulle inte förlita mig på den, app verkar inte vara deras starka sida. Just ditt problem fick jag om också ibland, det skedde om man inte hade syncat appen och sedan körde på webben och därefter syncade appen. Så skippa appen och kör webbläsaren, statistiken är en motivator. Lycka till!
Skriv svar