Värt att köpa Vip?

Alla övriga diskussioner
Skriv svar
DillPuddinG
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 3
Blev medlem: fre 03 nov, 2017 14:49

Värt att köpa Vip?

Inlägg av DillPuddinG »

Hej,
Har äntligen kommit på vad jag vill studera men har inte det bästa snittbetyget från gymnasiet. Körde högskoleprovet för andra gången nu i höstas och höjde mig från 0.8(ht2105)-0.9 men har vart oförberedd båda gångerna och har inte studerat något innan.

Har jag goda chanser att höja mig till 1.1-1.2 med vip paketet och är det några andra som betalat för det och märkt skillnad i resultat?

Zodiac
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 268
Blev medlem: tis 11 okt, 2011 0:04

Re: Värt att köpa Vip?

Inlägg av Zodiac »

Du kommer nog att få ett resultat som är mycket högre än 1,1-1,2 med VIP. Så ja, det är definitivt värt det. Se bara till att använda det flitigt om du betalar för det, för det är väldigt dyrt även om det är värt det.

Det absolut bästa man kan göra enligt mig är att se till att bli så bra på den typen av matte som förekommer på högskoleprovet och plugga så många svenska ord som möjligt för det hjälper på alla verbala delar förutom ELF. Det vill säga att fokusera på sådant som är viktigt och VIP är i princip skräddarsytt för detta.

En annan bra grej är att göra gamla högskoleprov med tidspress för då kommer man så nära man kan det verkliga scenariot(dvs provdagen).

Önskar dig lycka till hur som helst, men jag tycker att VIP är värt det.

Skriv svar