Avprenumera på DN?

Alla övriga diskussioner
MuhRah
VIP-Medlem
VIP-Medlem
Inlägg: 5
Blev medlem: tis 10 maj, 2016 18:15

Avprenumera på DN?

Inläggav MuhRah » sön 04 jun, 2017 15:53

Suger rent ut sagt kamelballe när det kommer till LÄS. Tänkte vara hurtig och gå efter Zreepers guide och prenumera på DNs papperstidning, så jag får alltid en tidninghemskickad på morgonen. MEN.. MEN... Såklart som den dumma idioten som inte kan läsa jag är så prenumerar jag på DN DIGITALT för 69 kr/månad med bindningstid (1 år). Och detta gör jag inte en gång utan TVÅ GÅNGER. Det jag ville var alltså få en DN-tidning, i pappersform, hemskickad till mig. Och nu har jag hamnat i den här fällan.

Finns det något sätt att avprenumera, trots att denna prenumering har bindningstid? Tycker inte att detta är alls kul eftersom jag nu kommer behöva betala dubbelt för något jag inte ens kommer använda under ett helt år..

hpmaister
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 89
Blev medlem: ons 19 aug, 2015 19:39

Re: Avprenumera på DN?

Inläggav hpmaister » sön 04 jun, 2017 21:08

Jag har gjort en liknande sak när jag skulle prenumera på SvD. Då hade jag beställt en halvårsprenumeration tror jag med full betalning, sen ca 10 minuter efter att jag beställt prenumerationen upptäckte jag att man kunde få prenumerationen med över 50 % rabatt eller något ifall man hade mecenatkortet. Så det sög, då mailade jag och frågade ifall jag kunde avprenumera och sen köpa prenumerationen igen fast med rabatten och det fungerade jättebra. Så testa att maila DN och säg hur det ligger till så kanske de är schyssta och lyssnar på dig.


cron
Intresseanmälan

Du är inte VIP-medlem. Lämna en intresseanmälan och få information helt gratis!

Dagens ord
GAUCHO
boskapsskötare på Pampas
Nästa prov

14/4 - 2018 kl 8:10
141 dagar 21 timmar och 6 minuter kvar att förbereda sig på.

Sista anmälningsdag:
1/2 - 2018 kl 23:59

Utvalda forumtrådar