Hur många av er har läst upp betyg??

För dig som är eller är på väg att bli juridikstuderande
Skriv svar
Mi__
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 24
Blev medlem: fre 16 mar, 2018 14:50

Hur många av er har läst upp betyg??

Inlägg av Mi__ »

Alltså, detta vad gäller att komma in på drömutbildning i BI-grupp är ju något jag absolut kan glömma, då juristprogrammet i Lund kräver 21.82 i merit.

Kan ni förstå, 21.82 , helt sjukt högt!! Om jag inte räknar fel så blir det ju ett måste att ha alla betyg A samt samlat på sig merit.

Att läsa upp betyg känns ju fruktansvärt tidskrävande, alltså, det tar ju en evighet att läsa klart endast 1 kurs. Kan inte tänka mig hur lång tid det kommer ta om man nu vill läsa upp 5-6 kurser.....

Jag vill gärna att allt ska gå fort, det är motiverande då anser jag. Därför blir det UJIK för min del, och om det inte går som planerat att jag vinner plats genom den. Så blir det HP-guiden plugg istället.

Men till min fråga, har ni läst upp flera kurser? Hur var det, nackdelar och fördelar ni upplevt under tidens gång??

Hamo
Newbie-postare
Newbie-postare
Inlägg: 6
Blev medlem: fre 10 jul, 2020 13:04

Re: Hur många av er har läst upp betyg??

Inlägg av Hamo »

Jag har läst upp mina betyg. Det är bättre att ta en kurs i taget om du jobbar heltid. Men om du vill endast plugga på komvux så funkar det bra att läsa heltid och få bra betyg. Jag har läst upp en kurs och läser engelska 7 för meriten. Nästa gång blir det Matematik 1 och 2 som jag ska läsa upp samtidigt då det är samma ämne men jag jobbar heltid. Reservplats 22 i BII i Örebro. Vet inte om jag har någon chans att komma in i år. Lycka till!

Skriv svar