Mina misstag på HP

För dig som är eller är på väg att bli juridikstuderande
Skriv svar
sng_spiro
VIP-Medlem
VIP-Medlem
Inlägg: 3
Blev medlem: fre 02 aug, 2019 13:52

Mina misstag på HP

Inlägg av sng_spiro »

Hej! Jag har nu blivit VIP-medlem och ägnar mycket tid åt pluggandet inför HP. Jag upptäckte nämligen att mina vanliga misstag på Matte delen var att jag tar för lång tid på uppgifter, missar eller lägger inte märke på viktig info på uppgifts beskrivningen och glömmer bort dem vanligaste matte konventionerna. Några konkreta tips som man kan använda sig av för att förbättra sina svagpunkter för att förbättra sitt resultat markant? Drömmen är att komma in på Juridik programmet i Uppsala så all hjälp uppskattar jag. Tack i förhand!

Användarvisningsbild
Alkali1805
VIP-Medlem
VIP-Medlem
Inlägg: 54
Blev medlem: ons 04 sep, 2019 13:46

Re: Mina misstag på HP

Inlägg av Alkali1805 »

Det främsta tipset är nog att ta sig igenom 'All matte du behöver' i lugn o ro. När det kommer till matten så är det verkligen att practice makes perfect. Kötta igenom så många övningsuppgifter som du bara kan, felanalysera, anteckna och sen fortsätt vidare. Försök attninte grubbla alltför mycket över att ha gjort fel eller inte förstått, mycket är återkommande, till slut kommer det att sätta sig. Simulering av provpass under tidspress är något som rekommenderas starkt.

Väl när kunskapen är där så kommer erfarenheten av provets olika utmaningar, fällor och tricks att ge dig ett bra flyt. Sen blir dags att försöka finslipa bort alla slarvfel.

Lycka till, hoppas det här hjälper :)

sng_spiro
VIP-Medlem
VIP-Medlem
Inlägg: 3
Blev medlem: fre 02 aug, 2019 13:52

Re: Mina misstag på HP

Inlägg av sng_spiro »

Tusen tack för svaret, ska verkligen ta mig an inför höster! :)

Skriv svar