Läkare i Uppsala eller KI?

För dig som är eller är på väg att bli medicinstuderande
Skriv svar
nistelroy
Newbie-postare
Newbie-postare
Inlägg: 28
Blev medlem: sön 16 jul, 2006 2:00

Läkare i Uppsala eller KI?

Inlägg av nistelroy »

Som rubriken säger undrar jag vad ni skulle välja. Antag att ni har riktigt bra reservplatser på båda universiteten, men där Uppsala är högre prioriterat.
Ni som hellre vill gå på KI (inkluderat mig), tar ni då risken med att bara acceptera KI och hoppas på att komma in? Eller väljer ni att acceptera båda alternativen och låta ödet avgöra. :wink:
bb
Newbie-postare
Newbie-postare
Inlägg: 37
Blev medlem: lör 08 jul, 2006 2:00

Inlägg av bb »

Hej nistelroy!
Det hela beror på hur bra reservplatserna är!
Jag skulle även ringa till båda universiteten och prata med någon som är insatt och höra hur sannolikt den personen tro det är med att du blir antagen. Först därefter skulle jag ha valt det ena eller andra alternativet.

/b
Användarvisningsbild
nisse23
Guldpostare
Guldpostare
Inlägg: 2849
Blev medlem: lör 29 okt, 2005 2:00

Re: Läkare i Uppsala eller KI?

Inlägg av nisse23 »

[quote:c2e04cb31f="nistelroy"]Som rubriken säger undrar jag vad ni skulle välja. Antag att ni har riktigt bra reservplatser på båda universiteten, men där Uppsala är högre prioriterat.
Ni som hellre vill gå på KI (inkluderat mig), tar ni då risken med att bara acceptera KI och hoppas på att komma in? Eller väljer ni att acceptera båda alternativen och låta ödet avgöra. :wink:[/quote:c2e04cb31f]Är det viktigare för dig att få börja plugga till läkare överhuvudtaget än att det är just i Stockholm så rekommenderar jag att du "kryssar för" båda.

Stå bara kvar på alternativ som du faktiskt kan tänka dig att läsa vid.
Skriv svar