Läkarprogrammets framtid

För dig som är eller är på väg att bli medicinstuderande
Skriv svar
felicia244
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 19
Blev medlem: ons 18 apr, 2018 16:52

Läkarprogrammets framtid

Inlägg av felicia244 »

Hej!
Efter HP igår hamnar jag troligen på 1,6 eller 1,65 beroende på hur snälla de är med normeringen. Visserligen skriver många att de tyckte provet var ovanligt lätt men får hoppas det är några få som hörs mest :wink: Jag tyckte då inte att mattedelen var ovanligt lätt. Sista mattepasset var riktigt svår i min mening.

Jag har planer att söka läkarprogrammet i Umeå eller Örebro eftersom det är där jag har en någorlunda chans att komma in. Men jag tänkte inte söka in förrän VT2020. Skulle kunna söka in på HT2019 men tror inte jag har någon chans att komma in då.

Så min fråga till er är: Hur tror ni antagningspoängen kommer förändras inom de närmsta halvåren på läkarprogrammet? Förstår att det är en otroligt svår fråga att spekulera i samt att det inte finns något ”rätt” svar. Men är ganska rejält orolig att antagningspoängen kommer gå upp och att jag inte ska komma in så behöver lugna mig lite. 8O

Tack på förhand!

Användarvisningsbild
empezar
Platinapostare
Platinapostare
Inlägg: 6357
Blev medlem: tis 24 okt, 2006 2:00

Re: Läkarprogrammets framtid

Inlägg av empezar »

Trenden är snarare att antagningskraven blir lägre eftersom antalet ansökningar minskar samtidigt som platserna blir fler.

Din oro är helt obefogad.

lollokado
Newbie-postare
Newbie-postare
Inlägg: 8
Blev medlem: fre 04 jan, 2019 15:45

Re: Läkarprogrammets framtid

Inlägg av lollokado »

Följer! Siktar också på VT20 men Linköping

Skriv svar