Till läkarprogrammet på KI på 60 DAGAR!!

För dig som är eller är på väg att bli medicinstuderande
Skriv svar
KI21
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 5
Blev medlem: sön 27 dec, 2020 21:44

Till läkarprogrammet på KI på 60 DAGAR!!

Inlägg av KI21 »

Hej, till er som läser om det är någon som läser!
Denna dagbok är skapat med syftet att få mig mycket mer disciplinerad med mina HP studier samt för att kunna samla all min statistik på ett och samma ställe och för att kunna dela med mig med alla där ute som känner sig ensamma och förvirrade i det här. Jag har själv känt så, speciellt när jag tittar på andra dagböcker av de som har föreberett sig ett tag nu och verkligen når de högsta resultaten, man vill ju dit men är fortfarande på väg helt enkelt och jag tror på var och en som är i sin resa ännu samt på mig själv.
Lite bakgrund:
Läser just nu Fysik 2, gör mitt bästa för att vara positiv och inte låta denna kurs dra ner mina merit värde.
Har börjat förebereda inför Hp sedan 2 månader snart, jag vet att jag borde ha börjat tidigare men hade mitt körkort på G innan detta och det tog tid. Sedan har jag också läst Fysik 1 under hösten, vilket tog på mig rätt så mentalt då jag inte riktigt har en så bra relation med detta ämne.
Känner att det är bäst och satsa på 1,7 inför hösten, om man ska vara realistisk med allt som har hänt och speciellt att jag vill in på KI. Drömmen är stor och viljan är stark och jag förtänar verkligen lyckan av att förverkliga min största dröm någonsin.
Statistik:
Har idag ca 5000 ord kvar, det är mycket jag vet. Det tar mig ju tid i och med att jag har bott här i snart 6 år och har inte svenska som modersmål. Däremot försöker jag klara av ca 100 ord per dag i nuläget och ska pumpa verkligen på när fysik kursen är avklarad nästa måndag :D :D .
Idag gjorde jag 30 st frågor KVANT och fick 20 rätt, men hoppade av 2 st för jag hade lite ont om tid.

Har fått ett resultat från provpass generatorn,

KVANTIVATIV delen 1,3

VERBAL delen 1,1

Alltså hamnade på 1,2 totalt.

Tycker generellt att jag har goda chanser, en höjning på ca 0,5 poäng låter inte helt omöjligt i mina ögon om jag ska vara ärlig. Jag har det ju lättare för matte delen samt ELF men det behöver finslipas såklart. 60 dagar är mycket, jag har gått ner i min arbetstid och har snart fult fokus på detta. Jag är envis och ambitiös, så jag kör på än sålänge och ser vart det leder helt enkelt!
Skriv svar