vågar man tacka nej?

För dig som är eller är på väg att bli medicinstuderande
Skriv svar
Slussbruden
Newbie-postare
Newbie-postare
Inlägg: 38
Blev medlem: tis 09 sep, 2008 11:44

vågar man tacka nej?

Inlägg av Slussbruden »

Jag kom in i Umeå som jag hade som prio 5, hade mycket bättre reserv i Linköping men det ströks automatiskt eftersom jag hade det som prio sex.

Av personliga skäl vill jag absolut inte flytta upp till Umeå. Vågar man tacka nej nu och försöka igen i höst? Vill helst in i GBG, men egentligen vart som helst förutom Umeå.

Har 20.0 och 1.6, men tror att jag kan förbättra mitt HP om jag bestämmer mig för det.


Är det lika idiotiskt som det låter i mina öron? Jag har verkligen ångest. Hoppas på att bli inringd i Lund, men chansen är liten.

(Haha och alla ni som står i kö i Umeå och hoppas på min plats, behöver ju inte lura mig nu ;) haha)

LYCKA TILL ALLA
smail
Newbie-postare
Newbie-postare
Inlägg: 76
Blev medlem: lör 28 jul, 2007 2:03

Re: vågar man tacka nej?

Inlägg av smail »

klart man kan tacka nej. Du kan ju satsa på att höja ditt HP så är du snart safe. Själv vågar jag inte tacka nej till Lund även fast jag helst vill plugga i Linköping men det är med HP 1.8. Du får följa ditt hjärta...

//Smail
eden
Stammis
Stammis
Inlägg: 458
Blev medlem: fre 24 aug, 2007 10:48

Re: vågar man tacka nej?

Inlägg av eden »

min kompis ringde Lund idag och enligt dom så är det i dagsläget 13 st reserver med 1.6. de andra 1.6:orna har alltså blivit antagna i det första eller andra urvalet. Jag blev jätteförvånad, för jag trodde att de bortlottade 1.6:orna skulle vara många många fler till antalet. om man kollar på tidigare statistik så har ju den sist antagne reserven haft ända upp till reservnummer 19 i lund. om det blir en liknande situation nu till våren så bör man väl med 1.6 ha en ganska bra chans. vill inte ge dig några falska förhoppningar eller så, men det är nog inte omöjligt att du kommer in i lund.

själv hoppas jag på uppsala, har reservnummer 20 där, men jag frågade nisse och han sa att det var osannolikt att jag skulle bli uppringd. hoppas ändå litegrann..om den sist antagne hade reservnummer 18 en hösttermin i uppsala, kan det väl sjunka till 20 i vår? linköping som infört bg/hp och allt, platserna har utökats osv.. aja, nu ska jag sluta med mitt önsketänkande..lycka till du slussbruden!
Skriv svar