Röntgensjuksköterskeprogrammet

Övriga utbildningsrelaterade diskussioner
Skriv svar
Isabeeng
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 26
Blev medlem: tor 20 apr, 2017 16:19

Röntgensjuksköterskeprogrammet

Inlägg av Isabeeng »

Hej!
Jag sökte in till röntgensjuksköterskerprogrammet i lund nu till hösten och hamnade på reservplats 21 på HP-urvalet. Antal antagna i gruppen är 19, Inga överintag vad jag ser. Hur stor är chansen att jag kommer in efter andra urvalet? Gillar egentligen inte att fråga detta, då jag vet att det är jäkligt svårt att veta (men är så jäkla nervös)

Jag är i alla fall glad att jag gjorde högskoleprovet! Då jag sökte förra gången (2015 tror jag) så hade jag inte gjort HP, och låg på reservplats 121 då jag har riktigt kassa meriter från gymnasiet. Nu börjar jag närma mig en av mina drömutbildningar, känns bra!

Någon här som ska/vill plugga till röntgensjuksköterska? Någon som kanske vill dela med sig hur det är att plugga på Lunds universitet röntgensjuksköterskerprogrammet, hade varit kul att se andras erfarenheter angående programmet och hur det gått för er :). Hur ser schemat ut? Föreläsningarna? Lärarna? vfu:n?
Senast redigerad av Isabeeng den mån 17 jul, 2017 20:33, redigerad totalt 1 gånger.
smurf88
Newbie-postare
Newbie-postare
Inlägg: 1
Blev medlem: sön 20 sep, 2009 16:33

Re: Röntgensjuksköterskerprogrammet

Inlägg av smurf88 »

Hej!
Jag vill också bli röntgensjuksköterska! Tänkte först bli
SSK men känner inte att helhetsansvaret man har då är så lockande, trots att jag gillar att arbeta i vården. Jag har tänkt söka till GBG eller Jönköping nästa år, men först behöver jag läsa till Naturkunskap 2.
Jag behöver även höja mig på högskoleprovet för att komma in då betygen är usla (mådde inte bra på gymnasiet). Jag har skrivit högskoleprovet 1gg och det var 2009 och jag fick 0.6. Just nu jobbar jag på matten☺
Skriv svar