Betala för HP-guiden?

Diskussioner kring antagning, prövning, urval mm
Skriv svar
Aeowa
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 58
Blev medlem: tor 20 jul, 2017 13:17

Betala för HP-guiden?

Inlägg av Aeowa »

Hej!

Jag kämpar fortfarande med mitt mål med att nå helst 1,7+ på HP för att få en garanterad plats på läkarprogrammet (sikte på antingen Uppsala eller Linköping). Jag har de två senaste högskoleproven skrivit 1,5, på höstens prov var jag 2 poäng ifrån 1,6 pga. normering. Jag jobbar just nu heltid på ett jobb med oregelbundna tider men planen är att försöka plugga inför HP så mycket jag kan. Min fråga är att om det är värt pengarna att köpa HP-guiden eller att fortsätta med gratisversionen?

theresemattsson
VIP-Medlem
VIP-Medlem
Inlägg: 14
Blev medlem: ons 06 jul, 2016 15:43

Re: Betala för HP-guiden?

Inlägg av theresemattsson »

Hej!

Jag köpte VIP-medlemskap i söndags (1 december) för att förhoppningsvis nå mitt drömresultat till vårens högskoleprov. Jag kan av endast 1 vecka med VIP-medlemskap säga att jag tycker att det är värt pengarna ifall du vill ha allting samlat på ett och samma ställe samtidigt som du kan få hjälp med ett individuellt studieupplägg av din coach som du blir tilldelad.

Personligen känner jag mig mer motiverad till att plugga när jag fått ett schema att utgå från och när jag lagt ner dessa pengar på tjänsten. Jag arbetar också heltid och för mig har det varit svårt att strukturera upp mitt pluggande på egen hand inför prov då jag inte känt att jag haft tiden när jag har jobbat vid sidan av.

Jag känner mig dessutom mindre stressad inför provet då jag fullt litar på att min coach har lagt upp mitt pluggande med antal timmar/veckan m.m för att ge mig de bästa förutsättningarna att skriva det resultat jag vill ha.

Så, svar på dig fråga - Ja! Om du känner att du verkligen vill satsa 100% inför kommande prov och förhoppningsvis få rätt verktyg till att skriva det resultat du vill ha. Sen tror jag att du mycket väl kan klara av att studera inför högskoleprovet på egen hand om du har disciplinen och håller motivationen uppe.

Lycka till!

Skriv svar