Kommer man ihåg undermedvetet gamla prov?

Diskussioner kring antagning, prövning, urval mm
Skriv svar
Memme112
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 54
Blev medlem: ons 11 jun, 2014 14:04

Kommer man ihåg undermedvetet gamla prov?

Inlägg av Memme112 »

Har suttit och gjort HT2015 nu. Fick 1.55 i våras och nu när jag skrivet klart provet så får jag 72p på kvant och 75p på verbal vilket faktiskt blir 2.0 enligt normeringstabellen. Jag gick aldrig igenom provet efteråt sist i våras utan tänkte spara de till nu när jag börjat plugga men är de möjligt att man kommer ihåg mer frågor än vad man tror? Matten kände jag igen (vad jag vet) typ 2st och på verbala kanske 2-3.
Jag har pluggat som en tok de har jag och gör jag fortfarande men tycker de känns sanslöst att jag skulle höjt mig så mycket. Har även kört under tidspress och matten var de väl +-0 i tid kvar men 10min kvar på båda verbala provdelarna.

Vad är er egen uppfattning om detta?
Mrpotatoehead
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 177
Blev medlem: fre 05 jun, 2015 21:47

Re: Kommer man ihåg undermedvetet gamla prov?

Inlägg av Mrpotatoehead »

Jag tror nog som du säger att du kanske kommer ihåg några uppgifter men resten tror jag nog är pågrund av ditt plugg! Jättefint resultat!
greken123
Stammis
Stammis
Inlägg: 361
Blev medlem: tis 15 jul, 2014 12:29

Re: Kommer man ihåg undermedvetet gamla prov?

Inlägg av greken123 »

Jag gjorde ett prov jag redan gjort. Dock rättade jag aldrig det provet så vet inte vilka jag hade svaret rätt på eller fel. Läs t ex är ju helt omöjligt med att komma ihåg även om du kanske kommer ihåg vad en text handlar om så har jag svårt att man kommer ihåg svaret. Jag gör det inte ialf, men då rättade jag inte provet efter och kollade rätt svar, visste redan då att jag kommer göra provet igen för att testa när jag verkligen har pluggat. Jag gick från 0.8 till 1.8 på mattedelen och det är inte pga mitt undermedvetna. Däremot har jag lärt min en jävla massa saker när det kommer till matte =)
Skriv svar