Målet mot 1.3 från 0,85. All vägledning uppskattas!

Diskussioner kring antagning, prövning, urval mm
AleyDirty
VIP-Medlem
VIP-Medlem
Inlägg: 1
Blev medlem: tor 01 mar, 2018 15:20

Målet mot 1.3 från 0,85. All vägledning uppskattas!

Inläggav AleyDirty » tor 24 jan, 2019 12:53

Hej!

Jag är 26 år gammal och mitt mål är att få minst 1.3 på HP för att läsa fysioterapi i Lund (1,3 för vårterminen och 1.4 för höstterminen). Första försöket på HP förra våren gav 0.85, KVA 0,9 och VER 0,8 och detta var inkluderat massa gissningar mot slutet på båda delar pga brist på tillräckligt tidsupplägg. Denna gången vill jag öka mina möjligheter för uträknade svar.

Jag har svårast för att fokusera på texter, särskilt texter vars innehåll inte är intressant för mig, och mina tankar svävar konstant iväg (ADHD-drag). Frågorna som ställs kräver många gånger att man ska första sammanhang och dra slutsatser därefter.

Matte har jag mycket enklare att fokusera på då jag tycker det är kul, även om jag inte läst något i skolan på länge så blev allt mycket färskare av att repetera!

Min fråga är vad och hur jag kan utvecklas i bristande områden? Och är det rimligt med tidsramen fram till 6 april från och med nu?

Andningsövningar och meditation/förankringar för att skärpa fokuset hjälper mig, dock behöver jag lägga tid på att utveckla min förmåga för att klara, framförallt, verbala delen bättre och distribution av tid.

Jag tänker investera i HP-guiden igen, då det gav mig jättemycket och jag hade behövt ledning i riktningen jag ska fokusera i.

Alla tips är väldigt uppskattade!!

Sociala medier
Intresseanmälan

Du är inte VIP-medlem. Lämna en intresseanmälan och få information helt gratis!

Dagens ord
VAGANT
kringvandrande student (eller) präst (under medeltiden); vagabond
Nästa prov

4/4 - 2020 kl 8:10
kvar att studera!

Sista anmälningsdag:
3/2 - 2020 kl 23:59