Nervositet inför antagning- era bästa tips plz!

Diskussioner kring antagning, prövning, urval mm
Skriv svar
juridikdrömmen2021
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 2
Blev medlem: mån 07 okt, 2019 10:04

Nervositet inför antagning- era bästa tips plz!

Inlägg av juridikdrömmen2021 »

Hej allihopa!

Antagning närmar sig, bara två veckor kvar nu!! Men ska jag vara ärlig så har de senaste månaderna sen jag fick mitt hp-resultat bara varit en enda lång väntan haha, har svårt att tänka på något annat överhuvudtaget nu när det är så nära!
Hp gick dessutom inte riktigt så bra som jag hoppats (1,2), utan ligger just på gränsen för om jag kommer komma in eller inte.. Är framförallt juristprogrammet i Örebro jag har chans att komma in på, senaste 2 åren har legat på 1,2 både i första och andra urvalet vilket alltså innebär att det verkligen bara är lottning det hänger på (om nu lägsta antagning ligger på 1,2 i år igen)

Hur hanterar ni er nervositet och hur lyckas ni tänka på annat, tips mottages gärna! går verkligen runt som ett nervöst vrak haha 8O :lol:
Melisessan
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 71
Blev medlem: mån 02 jul, 2018 11:24

Re: Nervositet inför antagning- era bästa tips plz!

Inlägg av Melisessan »

Jag försöker sysselsätta mig med plugg 🤣 och blicka framåt. Planera in roliga saker att göra! Allt från att träffa folk till att kanske läsa, baka, laga mat, promenera, lösa korsord, spela memrise. Det är verkligen olidligt men det hjälper att distrahera sig tycker jag :-)
Skriv svar