Sista-minuten-pepp tack??!

Diskussioner kring antagning, prövning, urval mm
Skriv svar
sofiede
Newbie-postare
Newbie-postare
Inlägg: 4
Blev medlem: mån 04 apr, 2016 9:40

Sista-minuten-pepp tack??!

Inlägg av sofiede »

Hej!
Jag behöver höja mig ganska rejält och har pluggat ganska länge nu. Det är väldigt viktigt att inte ge upp pluggandet de sista dagarna men nu till mina frågor:

Hur håller ni motivationen och koncentrationen uppe?
Vad är era bästa "sista-minuten-tips"?
Hur blir man av med negativa tankar som: "det kommer aaaaaldrig att gå", "fan vad dåligt!!" etc???

Tack :D
Disintegration
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 96
Blev medlem: tor 18 dec, 2014 15:05

Re: Sista-minuten-pepp tack??!

Inlägg av Disintegration »

Hej!
Jag behöver också göra en rejäl höjning på lördag och har pluggat stenhårt i två månader nu. Dagarna har varit upp och ner. Gråtit ena dagen och känt mig överlägsen andra dagar. Senast i helgen tänkte jag kasta in handduken för att jag var så rädd att misslyckas.
Vilken jäkla bergochdalbana sista månaderna har varit!
MEN nu är det sista veckan, jag tänker inte ha mer ångest nu. Jag tänker inte förstöra för mig själv genom att tänka dåliga tankar. Alla negativa tankar tänker jag mota bort.

Nu är det fokus som gäller. Lika lite som jag tänker trycka ner mig själv lika lite kommer jag tänka att jag absolut kommer höja mig till 1,7. Jag tänker bara försöka hitta lugnet och se fram emot lördagen som en rolig dag där jag tar en uppgift i taget och gör mitt allra bästa.

Så vet du med dig att du har pluggat hårt inför detta så försöka hitta lugnet nu sista veckan och lita på att du kommer göra bra ifrån dig! DU har ju lärt dig massor, eller hur!? Mer kan du inte göra.

Lycka till!!
Skriv svar