1.45 - 1.6 nu kör vi!!!

Starta en egen eller läs och kommentera någon annans
TilLju
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 11
Blev medlem: mån 09 aug, 2021 20:33

1.45 - 1.6 nu kör vi!!!

Inlägg av TilLju »

Hejhej

Tänkte att det kanske är bra för motivationen att skriva pluggdagbok, om inte de så kanske jag kan skriva ner mina tankar här så jag inte tar upp hp-relaterade saker i ca varje samtal med nära och kära :D

Läser många andras dagsböcker/trådar och känns som att flera har svårt att hitta motivationen. Jag har dock så bra tips, inte sett någon annan som tipsar om dessa så listar de här nedan! Från någon som helt saknar disciplin;

- Köp asmkt godis och ha en stor skål alltid stående vid dig när du pluggar. Tror det är bra om man känner behov av att "pilla" med något också och inte bara kan sitta rakt upp och ner. Plus gott.

- Unna dig saker när du får ett bra resultat eller gjort en bra insats. Du dedikerar dig just nu till något som är så otroligt tråkigt att du förtjänar all glädje du kan få.

- Plugga i sängen. Detta är mitt absolut bästa tips!! Gud vad jobbigt det är att sitta upp! Bara jag? Jag gör alla svenska prov och övningar i sängen (har dator för kan ej skriva ut) men matten måste man ju tyvärr sitta vid ett bort för att kunna skriva ner uträkningar. Men funkar hyfsat i sängen också.

- Kolla på en serie och gör matte samtidigt. Tidsineffektivt, verkligen, men annars somnar man ju för det är så tråkigt.

Idag har jag gjort mina 30 ord som jag gör varje morgon när jag vaknar, har ett google dokument där jag skriver ner dagens ord så just nu är jag kanske uppe i 200. Jag kan väl kanske inte alla för räknar med att några faller i glömska med tiden, men vill tro att det gör nån nytta. Sen har jag gjort 3 x 12 XYZ frågor som gick helt ok. Märker att matten börjar komma tillbaka, hade glömt allt sen förra hp så det var bara att lära om alla grunder igen. Nu ska jag göra en svenska prov :)))