en framtida Astronauts pluggdagbok

Starta en egen eller läs och kommentera någon annans
Bananpannkaka
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 5
Blev medlem: tis 18 jun, 2019 12:48

en framtida Astronauts pluggdagbok

Inlägg av Bananpannkaka »

Hej

jag jag är 20 år gammal och mitt mål är att komma in på civilingejör inom teknisk fysik i stockholm. Jag har läst ett år på en ingejörsutbildning men insåg att fysiken alltid drog lite extra i mig och får mitt hjärta tt klappa till lite extra därav bytet. Min dröm är att bli en astronaut men jag skulle även älska att arbeta med forskning inom allt som har med astrofysik att göra eller utvecklandet av tekniken där.

Min största motivation är nog att Christer Fuglesang läste civilingejör teknisk fysik så det känns som att jag är på rätt väg :D Jag har tidigare gjort hp opch bästa resultat va då 0.85, men detta va ett bra tag sedan och hade inte pluggat samt att jag gjorde alla uppgifter i kronologisk ordning, sämst taktik dvs.

Jag hoppas nu på att kötta hp, målet är 1.7 för att vara säkrad. Jag jobbar deltid och börjar även läsa kurser i slutet av augusti men har tänk att plugga hp vid sidan av och då göra det i oktober. Målet med denna pluggdabok är att främst ha mina framsteg,pluggpass, svagheter/styrkor dokumenterade men även som ett medel för att hålla mig motiverad.

Jag kommer att försöka uppdatera dagligen efter varje pluggpass och då skriva vad som gått bra/mindre bra. Önskar alla som läser eller inte läser detta ett stort lycka till med era hp resor!