Från 0,5 till Jurreprog

Starta en egen eller läs och kommentera någon annans
Minipreian
Newbie-postare
Newbie-postare
Inlägg: 1
Blev medlem: tis 07 aug, 2018 16:27

Från 0,5 till Jurreprog

Inlägg av Minipreian »

Hej Kära pluggdagbok!

Mitt första inlägg någonsin!

Tanken är att plugga upp mitt resultat på HP för att sedan kunna komma in på Juristlinjen på Göteborgs Universitet. För detta krävs det ungefär 1.4 / 1.5 och jag SKA fixa det!

Jag är bara 20 år gammal, men har väldigt höga krav på mig själv och har ångest för att jag ännu inte börjat studera vidare. Jag har en väldigt stark vision om hur mitt liv ska se ut innan jag fyller 30 år och det är det som ger mig driv, men jag kanske får släppa den tanken tillslut. Även om stress och press kan vara något negativt, är det de som gör att jag får tummen ur röven! :lol:

Mitt mål är att komma in på utbildningen senast 2022, men tidigare vore inte fel det heller. Det känns skönt att inte ha någon tidspress på så sätt, men innerst inne vill jag egentligen komma in våren 2021, vi får se hur det går!

Då jag är en fattig ungdom har jag bestämt mig för att börja med gratisversionen här på Hp-Guiden.

Jag har sedan förra högskoleprovet hösten 2019 hunnit gå igenom hela "Crash Course Högskoleprovet" som finns gratis på Youtube, med allt du behöver, hade nog inte klarat mig utan den, då matematik är min största fiende.

Dock står jag fortfarande som ett frågetecken kring mattedelen. Även om jag gått igenom Crash Course Högskoleprovet, så förstår jag mig inte på alla uppgifter och det värsta? Jag har ingen att vända mig till och fråga vad jag gör för fel. Vi får se hur jag löser det! :roll:

Önska mig lycka till!

Carolinavictoria1
VIP-Medlem
VIP-Medlem
Inlägg: 46
Blev medlem: sön 03 nov, 2019 19:34

Re: Från 0,5 till Jurreprog

Inlägg av Carolinavictoria1 »

Lycka till!
Youtube har jättemycket bra matte relaterade videos, flera lärare lägger upp pedagogiska videos. :D

Skriv svar