HJÄLP MED HP-PLUGG

Starta en egen eller läs och kommentera någon annans
hamdimoalin
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 3
Blev medlem: mån 27 maj, 2019 17:21

HJÄLP MED HP-PLUGG

Inlägg av hamdimoalin »

Hej! Jag har skrivit hp två gånger tidigare utan att ha pluggat, har tagit tag i hp-plugget nu men det mitt skräddarsydda schema känns inte så tillfredsställande. Dessutom är jag lite skeptisk om att lära mig digitalt då jag är mer van med böcker, föredrar helst att allt ska vara på papper.
Hursomhelst, vill jag höja mig på den kvantitativa-delen och har insett att jag verkligen behöver lära mig grunderna, hur gjorde ni för att repetera grunderna, var det mattebok, matteprogrammet ( HP-guidens) eller något annat? Jag har identifierat vilka delar jag ska lägga mer krut på och dessa är , sannolikhetslära, ekvationer, medelvärde, median avrundning och geometri.
Jag fick 0,7 på den kvantitativa delen
KlaKal
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 6
Blev medlem: mån 16 jan, 2017 21:23

Re: HJÄLP MED HP-PLUGG

Inlägg av KlaKal »

Hej!
Jag skulle rekommendera att du går igenom matteboken.se, all matte fram till matten man läste första året i gymnasiet. Det har hjälpt mig jättemycket då du får alla grunderna där, det som känns sjävklart kan du dock hoppa över. Sedan gjorde jag all matte här på hp guiden. Ett till tips som jag även gör är att göra en felanalys på provet som var nu. Där kan du se vad du verkligen behöver öva på. Du kan se ditt prov och dina svar på högskoleprov.nu och fylla i dina svar på högskoleprovtränaren på här hpguiden och där se vad du hade rätt på och inte, och sedan få förklaringar och då även fördjupa dig på dem områden som gick dåligt. :)
Skriv svar