Mål -> 1.5 på Högskoleprovet

Starta en egen eller läs och kommentera någon annans
ZuhalF
Newbie-postare
Newbie-postare
Inlägg: 1
Blev medlem: ons 01 apr, 2020 10:25

Mål -> 1.5 på Högskoleprovet

Inlägg av ZuhalF »

Hej!

24 år gammal tjej som har kandidat i företagsekonomi sen innan och har nu insett att de jag vill göra är något heeelt annat. Mitt mål är att starta eget som dietist och för det behöver jag först läsa till dietistprogrammet och innan det behöver jag få bra poäng på högskoleprovet så att jag kan komma in på programmet och därav denna tråd.

Syftet med dagboken är att hålla mig själv uppdaterad om framsteg och även motivera mig själv till att jobba med mitt mål så mycket som möjligt. Motiverar det någon mer så är det super! :)

Kort om hur jag till slut hittat rätt:
Efter gymnasiet körde jag ett sabbatsår med resor och ströjobb. Sedan startade jag min kandidat inom företagsekonomi som jag valde att söka in till bara för att plugga något och utan något egentligen större intresse. Efter utbildningen körde jag en 6 månaders kurs inom försäljning och har nu i 1 år jobbat inom sälj.

Mitt intresse för hälsa, träning och kost har alltid vart stort och har genom åren nördat in mig mer och mer och idag insett att jag vill göra något jag tycker är kul och inspirerande och där jag även får hjälpa andra. Läst mycket om dietistprogrammet och det är det jag vill läsa!

Jag kommer söka in till hösten 2021 och har därmed 2 olika tillfällen tills dess att göra högskoleprovet. Det som krävs för att komma in är 1.15 enligt studiehandledaren men tänker att det är bättre att sätta ett högre mål och försäkra sig om en plats än att satsa lågt och chansa.

RE-SET.
RE-ADJUST.
RE-START.
RE-FOCUS.
AS MANY TIMES
AS YOU NEED TO.
JUST DONT QIUT.
Leeeeeeeeets gooooo!

Användarvisningsbild
Hani.00
VIP-Medlem
VIP-Medlem
Inlägg: 333
Blev medlem: tor 21 sep, 2017 6:51

Re: Mål -> 1.5 på Högskoleprovet

Inlägg av Hani.00 »

Kör hårt! Kommer att följa din dagbok!! Lycka till!!

Skriv svar