Min resa till fysioterapeutprogrammet

Starta en egen eller läs och kommentera någon annans
george_malexander
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 16
Blev medlem: tis 26 maj, 2020 14:01

Min resa till fysioterapeutprogrammet

Inlägg av george_malexander »

Hej! Jag gjorde HP för första gången nu i maj och fick 0.8. Jag behöver 1.2-1.3 för att komma in i fysioterapeutprogrammet i GU. Jag undrar om det är möjligt att höja sig från 0,8 till ca 1,2-1,3 på några månader?

Jag har pluggat 2 kurser för att bli behörig (Na1b och NA2) som är avklarade och allt som återstår är HP, då det krävs 20+ i merit för att komma in med betyg och det kommer inte att hända hahah

Har ni några tips för mig hur man skall plugga? Jag pluggade ca 2 veckor innan provet på gamla högskoleprov och försökte bara göra felanalys och öva och repetera på misstagen jag gjort. Jag brukade även göra ett delprov på tid, dvs. 55 min för att efterlikna det riktiga provet så mycket som möjligt.

Fick 1.0 på kvantitativ och 0.6 verbal. Jag vill även notera att jag sov ca 2-3h provdagen 8 maj och hade jag fått mer sömn hade det gått mycket bättre (tror jag). Var helt överdoserad på koffein och höll på att tappa det.. Det fanns även en hel del uppgifter jag inte hann med, utan jag gissade bara.

Vad tror ni jag kan göra för att höja mig som mest nu när jag ändå har några månader på mig att plugga? Fan vad jag vill komma in.. det är fan min drömutbildning!! Kommer fan inte att ge upp