Mot 1.5+, NU KÖR VI!

Starta en egen eller läs och kommentera någon annans
luvaarbast
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 39
Blev medlem: tis 29 mar, 2016 20:58

Mot 1.5+, NU KÖR VI!

Inlägg av luvaarbast »

Hej hp-vänner!

Tänkte att nu är det även dags för mig att börja plugga all in och skriva dagbok!
Jag har skrivit hp några gånger i mitt liv, men ganska utspritt över en relativ lång tid. Jag har aldrig pluggat inför hp. Mitt bästa resultat är från i höstas med 1.6 i kvant och 1.1 i verb (1.35 totalt). Gången innan det fick jag 1.1 i kvant och 1.4 i verb, så är av någon anledning ganska ojämn.

Jag läser en civ.ing- utbildning (tredje året) men tänkte nöja mig med att ta ut en kandidat och sadla om till juristprogrammet efter ett långt övervägande (jag velade mellan dessa utbildningar när jag började plugga och valde det naturvetenskapliga spåret. Det har gått bra och har varit kul men har nu kommit fram till att det är juristyrket jag vill hålla på med efter att ha gått några fristående kurser i juridik).

Jag har iallafall fallenhet för matte, men tycker inte riktigt att unviersitetsmatten gör hp-matten enklare. Viss, jag är ganska säker på grunderna men känner att jag ofta svävar ut på uppgifterna och gör dem mer teoretiska än vad de är. Överlag är jag dock ganska dålig på diagrammen.

Jag läser mycket (ganska varierat med), bland annat Svds ledare, näringsliv, under strecket samt min egen kurslitteratur som oftast är på engelska.

Mina bästa enskilda resultat är 1.6 (kvant) och 1.4 (verb), och nu är det helt enkelt bara att försöka synka detta och få 1.45-1.5 nästa hp!

Jag tänkte därför att köra i snitt ca 2 h varje dag i snitt (så mycket som möjlig när jag har lite i skolan, men svårt att plugga mycket till hp precis innan mina tentor), alternerande mellan kvant respektiver verb. Mitt mål är helt enkelt att skapa en högre lägstanivå inom alla kategorier!

Vad tror ni om det? Att höja sig 0.1-0.15 på 2.5 månader borde väl inte vara en omöjlighet?

Nu KÖR vi!!