Pluggdagbok inför första HP skrivningen

Starta en egen eller läs och kommentera någon annans
virre123
Newbie-postare
Newbie-postare
Inlägg: 1
Blev medlem: ons 25 aug, 2021 10:02

Pluggdagbok inför första HP skrivningen

Inlägg av virre123 »

Yes. Då var det dags att köra all in på detta. Vilket det oftast brukar bli med saker jag gör. Ge allt eller ge inget helt enkelt. Har kört lite plugg då och då i några veckor nu. Men från och med nu så är det lite (väldigt mycket) mer satsning som gäller, då jag fattar att jag inte kommer få många rätt om jag inte lägger ner arbetet som krävs.

Har inga jättestora mål med första HP provet. Målet är väll helt enkelt att bara göra det. Då jag nästan inte klarar att göra ett helt delprov prov i dagsläget på 55 min, pga av ovana och koncentrationsproblem i guess.

Planen och schemat just nu är lite oklart men de är väll att jag börjar lite lätt och läser en engelsk bok, där jag sitter 10-15 min och läser och skriver ner engelska ord som jag inte kan. För att sedan söka upp dom och lära mig dem. Sedan startar jag igång ett prov. Och idag körde jag första provet med tid, och utan att fuska, dvs söka upp ord. Gick ändå helt okej, Fick 0.8 trodde jag skulle få typ 0 rätt. Fick alltså:
ORD 4/10
LÄS 4/10
MEK 8/10
ELF 5/10

När jag har kört de och ätit och tränat så brukar jag sätta på nån youtube video där nån går igenom gamla KVA matte prov. Där jag helt enkelt sitter med och försöker förstå så mycket som möjligt.

Och sedan brukar jag avsluta dagen med att läsa en svensk bok innan jag lägger mig.

Jag antar att detta upplägget och schemat är helt galet dåligt. Men vet inte riktigt hur jag ska gå tillväga och plugga. Så snälla, om folk har tips / trix på hur jag ska ändra/gå tillväga så bara skriv!!

Tanken var att detta bara skulle vara för mig och hoppades på att ingen skulle läsa men när jag skrivit detta tänker jag nästan att det hade varit kul om andra läste haha. Ska äta nu och sen sticka o gymma.