Samtliga med ADHD, hur går ni till väga?

Starta en egen eller läs och kommentera någon annans
robWin
VIP-Medlem
VIP-Medlem
Inlägg: 9
Blev medlem: sön 29 dec, 2019 10:46

Samtliga med ADHD, hur går ni till väga?

Inlägg av robWin »

Jag kommer inte med ursäkter för att mitt pluggande går långsamt samt att min höjning är lika långsam gällande mina hp resultat pga min diagnos. Men mitt minne är katastrofalt, känner ni igen er? För er som har adhd, hur funkar ni under tidspress på ett hp prov? Hinner ni med? Tappar ni inte koncentrationen lätt?

Jag brister väldigt mycket gällande mitt minne, min koncentration och under tidspress, känner mig extremt stresskänslig och tappar poäng pga detta. Går jag igenom provet efteråt dvs nu när jag gjort gamla hp prov så har jag inga problem att lösa eller finna svaret på den kvantitativa delen eller verbala. Sedan har jag väldigt lite uthållighet, jag blir helt utmattad och hjärnan går i "offline" när jag suttit kanske en timme med pluggandet. Det blir som en hjärndimma kan man säga och påverkar hela dagen.

Jag har aldrig gått på medicin men överväger det nu då jag känner mig ganska hämmad om man får säga det så. Behöver ni ta medicin? Är det värt det? Dvs hjälper det, eller finns det andra strategier och tips ni kan dela med er av när ni både studerar och gör ett gammalt hp prov på tidspress?
Senast redigerad av 1 robWin, redigerad totalt 0 gånger.

robWin
VIP-Medlem
VIP-Medlem
Inlägg: 9
Blev medlem: sön 29 dec, 2019 10:46

Re: Samtliga med ADHD, hur går ni till väga?

Inlägg av robWin »

Oj, jag kanske la tråden inom fel forumkategori kom jag på i efterhand.

Skriv svar