Småbarnsmamma mot 1.80 och Läkarprogrammet

Starta en egen eller läs och kommentera någon annans
Användarvisningsbild
Aristofanes
Stammis
Stammis
Inlägg: 296
Blev medlem: tor 15 nov, 2018 16:27

Re: Småbarnsmamma mot 1.80 och Läkarprogrammet

Inlägg av Aristofanes »

Hej, och GRATTIS.
Det blir väl andra barnet?

Jag är tveksam till höstens prov. Jag är ju riskgrupp pga ålder, och jag har bekantas bekanta som avlidit. Så jag tar det på väldigt allvar, just nu lever jag (med fru) helt isolerat. Lyckligtvis har jag en ganska stor trädgård och fina promenadstråk.

Jag tror att jag pausar till våren 2021. jag hoppas att Covid då blåst över eller att vi har ett vaccin eller i vart fall bra mediciner.

jag hoppas att provet blir lördagen den 3 april, i så fall får jag det att fungera med skidåkning med barnbarn eftersom vi har en stuga från söndag 4 april.

Alla verkar ta en paus. jag lade ner en del arbete på att göra videor 2013-2019 för XYZ, KVA och NOG. men efter vårens debacle minskade tittningen till en femtedel eller kanske ännu mindre. Så då pausade jag, jag hade några DTK nästan färdiga att lägga ut men det blir kanske längre fram. Jag lärde mig själv väldigt mycket, i stort sett klarar jag delarna ovan utan fel. Det är konditionen jag är orolig för, det gäller att orka järnet på femte provpasset.

Återigen, grattis till dig och hoppas du kommer att känna dig stark.
Undan för undan lägger jag ut några videor på Youtube om mina hp-erfarenheter. Kolla gärna. Sökord Högskoleprovet Aristofanes.

Skriv svar