Testars dagbok från 0.8 -> -

Starta en egen eller läs och kommentera någon annans
Testar
Newbie-postare
Newbie-postare
Inlägg: 1
Blev medlem: ons 14 sep, 2016 21:48

Testars dagbok från 0.8 -> -

Inlägg av Testar »

Hejsan!

Jag är en basårs student som förmodligen kommer att plugga maskiningenjör nästa läsår. Kanske.. Haha, jag har fortfarande inte den blekaste vad jag vill göra med mitt liv. Jag vet att jag gillar att skapa saker. Gärna i metall, speciellt om de kan röra sig. Motorer (fordons varning, jag vet. Men jag är mer intresserad av det tekniska, så sluta inte läs! :lol: ) och design.

Teknisk design tänker ni, det är något för dig! Jo, det har jag också tänkt på. Men, jag vet inte om jag vill/orkar/har lust att plugga 5 år istället för 3. Dock väger caddandet upp jämte maskin.
Men tycker också att juridik är intressant! Eller varför inte energiteknik. :lol:
Som ni förstår är jag en man/pojke utan speciella mål, det kan också vara en bra sak. Men just nu känns det bara jobbigt faktiskt. Att inte ha något mål att stäva efter känns lite meningslöst.. :roll: :lol:

Jaja, det är inte det denna dagbok ska handla om. Utan att ta mig från mitt (låt oss vara ärliga) dåliga poäng, 0.8, till någonting bättre. Hehe, som sagt inga mål här heller... :lol:
Dock läste jag lite statistik igår kväll, och såg att de flesta intagningspoängen med hp vad ca. 1,5.
Så jag sätter mitt ultimata mål på 2,0. Men mitt realistiska mål på 1,6-1,7ish.

Min plan: Att till nästa prov lyckas med mitt mål, och att detta prov ska vara en indikation på vad jag kommer behöva plugga på och inte. Som sagt så läser jag matte 3c och matte 4 till våren, så matten kommer "gratis". Kanske kommer att behöva gå igenom lite 1/2c matte till vårens prov.

Tro nu inte att jag inte har ett "pluggschema" till detta prov! För det har jag:
- Läsa Minst tre artiklar per dag. Två på Engelska och en på Svenska (kommer bli fler automatiskt, jag läser också nyheterna oftast).
- Läsa ur en bok varje kväll, iallafall varje vardag.
- Köra Memrise varje dag och träna på "Hp-ord" som det så fint hette i appen.
- Lyssnar också mycket på podd. I varierande sort såklart, både på Engelska och Svenska det hoppas jag ska ge någonting. :D

Jag gjorde mitt förra Hp prov ht2015, men då jobbade 7-16 varje dag och läste ingenting. Så förhoppningsvis, borde, provet gå bättre denna gång. Men man vet ju aldrig.

Jag hoppas och tror att denna plan kommer spela mig väl, om inte så kommer det fler prov. Men är det någonting ni skulle vilja rekommendera så skriv men än Gärna, alla tips är välkomna! :)

Får jag urusel poäng denna gång så kommer det komma Mycket mera plugg in i bilden. Så som VIP-medlemskap här och pluggning av gamla prov.
Men för nu så kommer jag hålla mig till min plan så får vi se om 44 dagar om det har givit resultat! :D

Förresten, skrev jag att jag gillade att skriva också, så kanske ska jag bli journalist.. Eller varför inte kriminalare. Haha, hoppas ni vill följa mig och puscha mig till min mållösa framtid! :D :D :D