reserv med folkhögskolebetyg och HP

För dig som är eller är på väg att bli psykologistuderande
Skriv svar
koftlisa
Newbie-postare
Newbie-postare
Inlägg: 1
Blev medlem: fre 19 jul, 2013 21:21

reserv med folkhögskolebetyg och HP

Inlägg av koftlisa »

hej,

Vet att detta är HP-guiden men inte en relevant person kan svara på denna fråga. Jag står som tredje reserv i linköping i folkhögskolekvoten. Tredje reserv klingar ju bra men vad tror ni om BIV-kvoten? Dvs folkhögskolekvoten. Är det kört om man inte kommit in i första urvalet, vaför skulle ettan och tvåan tacka nej liksom? Jag vet inte om jag ska börja leta lya i linköping (bor i Skåne) eller ge upp och söka jobb här nere istället. Någon som har erfarenhet av denna kvot? är det kört för mig? vad tror ni?

Jag har skrivit HP med men med uselt resultat.
Backworldsman
Stammis
Stammis
Inlägg: 147
Blev medlem: mån 26 sep, 2011 0:45
Ort: Stockholm.

Re: reserv med folkhögskolebetyg och HP

Inlägg av Backworldsman »

Nu är det i och för sig fel kvot, men jag tackade just nej till en erbjuden plats på psykologprogrammet i Linköping, men det kan ju påverka dig om någon annan reserv blir antagen i denna kvot som även är med och konkurrerar om platser i din kvot. Hur som helst, lycka till!
annaveronika
Newbie-postare
Newbie-postare
Inlägg: 5
Blev medlem: fre 12 jul, 2013 16:36

Re: reserv med folkhögskolebetyg och HP

Inlägg av annaveronika »

Hej!

I våras hamnade jag som 6 reserv i lund, och dom tredje på su, i folkhögskolekvoten - dessvärre hände ingenting mellan urval 1 & 2. Det händer någon enstaka gång att de tar in ytterligare en i andra urvalet. Du kan ju maila liu och fråga ifall de "brukar"ringa in reserver i din kvot.

Lycka till!
Skriv svar