Behöver råd

För dig som är eller är på väg att bli medicinstuderande
Skriv svar
hp20220
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 33
Blev medlem: lör 21 apr, 2018 21:53

Behöver råd

Inlägg av hp20220 »

Hej!

Jag undrar ifall det är möjligt att få 1.1 på högskoleprovet, jag har fått 0,4 sist jag gjorde provet förra året och fick nu tilldelad datum till maj så cirka 2 månader kvar till provet. Jag har gjort provet flera gånger och har legat på 0,4 varje gång utan att ha pluggat någonting alls. Gick ut gymnasiet för några år sedan naturprogrammet och fick inte så bra betyg, klarade mig med godkänt på alla kurser utan att ha ansträngt mig genom hela gymnasiet.

Det här var resultaten jag fick sist jag gjorde provet.

XYZ 11
KVA 8
NOG 4
DTK 10
Kvantitativ del 33

ORD 5
LÄS 7
MEK 3
ELF 6
Verbal del 21

Hela provet 54

Kan även tilläga att jag har enormt svårigheter att koncentrera mig under provet och tycker att det är så ointressant med den verbala delen. Så nu undrar jag ifall det är möjligt att nå 1.1 till maj provet om jag pluggar några timmar per dag fram till provet. All hjälp och tips uppskattas från er, och ifall det finns någon som har gjort en sån höjning om den kan dela med sig av sin schema så skulle det uppskattas.

Tack på förhand :D
ultimateys
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 19
Blev medlem: fre 14 maj, 2021 0:20

Re: Behöver råd

Inlägg av ultimateys »

Det är helt individuellt hur mycket man kan höja sig på viss tid. Det finns dock bara ett sätt att prova och det är att försöka själv. Om du pluggar så mycket och effektivt du kan kommer du att uppnå det maximala resultatet du kan uppnå. Vad det resultatet är kan du endast veta efter provdagen.

You gotta fight for it!
Skriv svar