Från 1.05 till psykologprogrammet (sista provet?)

Starta en egen eller läs och kommentera någon annans
CecSun
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 7
Blev medlem: fre 08 jan, 2021 14:38

Från 1.05 till psykologprogrammet (sista provet?)

Inlägg av CecSun »

Hej,

Det känns lite fånigt att skriva en pluggdagbok nu eftersom jag ska skriva hp för fjärde och (förhoppningsvis) sista gången. Men jag saknar helt motivation och jag hoppas att logga mitt plugg ska ge mig den spark i baken som jag uppenbarligen behöver.

När jag var arton gav jag upp på en av mina största drömmar, vilket var att bli psykolog, då jag föll på målsnöret med mina betyg. Nu är jag 23 år och har snart uppnått min dröm.

Första HP: 1.05

Andra HP: 1.25

Tredje HP: 1.40

Till fjärde HP tror jag att det är rimligt att jag uppnår 1.55, men jag hoppas på 1.6 så att jag har fler valmöjligheter.

Vid varje prov har jag bara höjt matten (från 0.7 till 1.4). Matten var det som gjorde att jag inte kom in på psykologprogrammet med mina betyg, så det känns som en riktigt härlig comeback! Däremot har svenskan stått helt stilla på 1.5. Förra provet sänktes det till och med till 1.4 efter normeringen.

Det är omotiverande då jag inte vet hur jag ska förbättra svenskan. Tiden jag lagt på att plugga till den känns lite som slöseri. MEN jag hoppas på att lista ut hur jag ska höja den, för det kan vara nyckeln till att jag kommer inte på psykologprogrammet nästa år. Under tiden köttar jag på med matten! :)