Investera i mig själv

Starta en egen eller läs och kommentera någon annans
Husby164
Newbie-postare
Newbie-postare
Inlägg: 1
Blev medlem: mån 15 maj, 2023 16:01

Investera i mig själv

Inlägg av Husby164 »

Hej alla!

Jag ville dela med mig av min resa och samtidigt be om er hjälp. Under den senaste tiden har jag verkligen insett vikten av att investera i mig själv, och mitt sätt att göra det är genom att plugga hårt för högskoleprovet. Det är ett tillfälle att öppna dörrar till nya möjligheter och jag är fast besluten att göra mitt bästa.

Nyligen genomförde jag högskoleprovet och jag blev glatt överraskad av mitt resultat. Jag fick totalt 1.15, där mitt kvantitativa resultat var 1.3 och mitt verbala resultat var 1.0. Även om jag är nöjd med mitt prestation, vet jag att det finns utrymme för förbättring och jag vill sträva efter ännu högre resultat.

Jag undrar om någon av er har ett pluggschema eller några tips som har visat sig vara särskilt produktiva när det gäller att förbereda sig inför högskoleprovet. Jag är angelägen om att optimera min studietid och använda den på bästa sätt för att nå mina mål.

Jag är öppen för alla typer av råd och strategier. Har ni några specifika studietekniker, resurser eller till och med mentala förberedelser som har fungerat bra för er?