När ska man fortsätta med HP-plugget?

Övriga högskoleprovrelaterade diskussioner
Skriv svar
MegRah
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 122
Blev medlem: mån 14 sep, 2020 17:50

När ska man fortsätta med HP-plugget?

Inlägg av MegRah »

Hej allihopa! Hoppas det kändes bra för er på dagens HP. Själv kan jag säga att jag önskade att det gick bättre. Kände mig inte alls bra efter ett enda provpass vilket är lite synd men finns inget man kan göra åt det nu.

Men jag undrar när ni ska (om ni ska) fortsätta med plugget? Imorgon? Om en vecka? Efter resultatet har lagts ut? Jag funderar på att börja med plugget igen denna vecka men samtidigt undrar jag om jag borde vänta med det ett tag. Hur ska ni göra?
cina747
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 107
Blev medlem: ons 24 okt, 2018 14:03

Re: När ska man fortsätta med HP-plugget?

Inlägg av cina747 »

Jag kommer börja plugga igen om ca 2 veckor. Dels har jag ”vanligt” skolplugg att ta igen pga att jag haft fokus på HP och dels behöver jag en paus för att orka plugga de kommande månaderna. Ge dig själv en paus, du och din hjärna behöver det. Det kommer göra att du orkar plugga effektivt fram till nästa prov, samtidigt kommer en paus på några få veckor inte vara det som avgör om du når ditt resultat nästa gång
Användarens profilbild
BuggyNuggy
Newbie-postare
Newbie-postare
Inlägg: 31
Blev medlem: sön 25 jul, 2021 11:58
Kontakt:

Re: När ska man fortsätta med HP-plugget?

Inlägg av BuggyNuggy »

Skulle precis som Cina, ta en paus - det behövs. Ta och villa ut, gör något annat. Om du fortfarande vill vara produktiv men utan plugg så skulle jag rekommendera att du ägnar dig åt lektyr! Låna, köp eller läs om en trevlig bok. Poängen är att det ska vara kul och inte kännas som tvång.

Om läsning inte räcker, plugga lite Anki/Memerise, kanske någon lättare uppgift här och där.

För min del så kommer jag bara plugga lite lätt, lite ord och läsning. Sedan får vi se när resultaten kommer. Om jag behöver göra om det så är det ju bara att börja plugga igen.
Joina gärna min studiegrupp på Discord! :D
https://discord.gg/xZCtu9zQfH
Skriv svar